5 plåster

5 plåster har jag på axeln, allihopa ditsatta av sköterskan efter att hon lokalbedövat min axel på fem ställen idag på morgonen. Hon ville inte ge mig en tredje injektion kortison så nära inpå min resa ifall något skulle gå fel, så istället tyckte hon att jag skulle få lite lokalbedövning. Fråga mig inte vad jag fick, varför jag fick det eller vad det hette... ingen aning nämligen. Jag vet bara att det gjorde sjukt ont på vissa ställen. Ja ja... skall tycka lite synd om mig själv ett tag till sen får de väl åka av imorgon
 
Maken var på whiskeyprovning igår... ja ni hör... spelningar, whiskeyprovningar. Han är sällan hemma (*skrattar*). Nej då, det är bara roligt att han hittar på saker och samtidigt får jag tid att läsa böcker. Just nu har jag läst ut Jo Nesbös senaste "Sonen". Ruggigt bra, så läs den. Men nu var det ju inte det jag skulle berätta egentligen, jag skulle ju berätta att maken på sin whiskeyprovning också åt haggis.
 

WIKIPEDIA: Haggis är en maträtt från Skottland, traditionellt gjord på fårinälvor (hjärta, lever och lunga), havregryn, ister, lök och olika kryddor. Den påminner i smak och konsistens om pölsa, om än lite torrare i konsistensen. Haggis serveras med potatismos och rotmos gjord på kålrot, så kallade "neeps and tatties" (slang för "turnips and potatoes", kålrötter och potatisar), och ibland ett glas skotsk whisky att dricka till
 
Alltså... jag säger ingenting så har jag ingenting sagt!
Men kom aldrig mer och snacka om att fisk är äckligt käre make!
 
//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0