Canada... here I come

Förkyld nåt så Gud in i bängen.... känns sådär när man vet att man skall sitta 12 timmar i ett flyg imorgon. Men det är bara att bita ihop och hoppas att man inte smittar alla medpassagerare. Denna gången bär det av till Canada och Toronto, skall bli spännande eftersom det är ett helt nytt land för Farmskan. Skall försöka att hinna med åtminstone en turistattraktion, Niagara fallen, när jag är där.Amazing!
 

Helgen avlöpte i full fart och det blev en del barnpassning av tjejerna när lill-sonen var på begravning. Vi tog en sväng till Leos lekland och det blev mer än en bula i pannan på Mila (*skrattar*). På lördagskvällen var vi sen hemma hos vänner på Italiensk afton och det var helt sjukt god mat! Fyra ratter, alla i världsklass... mums!

Men nu... hopp i sang och få några timmar innan det är dags att åka till flyget
//Farmskan
 

Så slö på uppdatering

Ja, det är verkligen så att jag inte hittar tiden att uppdatera den här bloggen längre. Så mycket har hänt sen jag startade den för 10 år sedan lite drygt, och det där med Instagram har liksom lite tagit över (inte för att jag är flitigast där heller... men ändå). Jag har bestämt mig för att köra på med bloggen till nyår. Jag måste ju ge er en sista hunk lista och kanske också en 10-årig tillbakablick istället för bara det senaste året som jag brukar. Det känns ändå bra att ha tagit det beslutet nu för det är ju ingen mening att ha en blogg som man inte uppdaterar regelbundet och som sagt... det funkar inte i mitt liv just nu.

Igår kväll var vi inne hos Stor-sonen och Tess och fikade och det var så himla mysigt. Det är ju liksom nästa första gången vi har den relationen med honom, så mamma hjärtat är glatt. Har varit en tuff men bra vecka annars men nu är det fredag och jag skall köra hemåt nu och hämta upp maken och sen åker vi till Växjö till Modern och Rolf. Tjejerna kommer dit för det är begravning för en kompis till sönerna så jag har lovat att vi skall passa dem under tiden. Sen på kvällen blir det hemåt igen för att fira Italiensk afton med lite vänner. Hej och hå!

Ha en trevlig helg vänner!
//Farmskan

Regnig söndag

Precis kommit in igen efter att ha planterat lite tulpaner i trädgården. Tulpaner som vi köpte i våras när vi besökte Keukenhof i Holland och som nu skickats till oss här hemma efter blomning. Skall bli kul att se om de blir lika fina som där nere. Vädret var dock inte det mest gynnsamma... regnet öser ner och har gjort så hela helgen precis. Bara för att vi bestämt oss för att vi skulle vara i trädgården. Så typiskt! Men nu är lökarna i jorden åtminstone, så check på det.
 
Helgen har varit trevlig... i fredags hade vi pizzakväll med några kompisar kombinerat med lite spel. Så härlig avslutning på ett rätt så jobbig vecka. Sen när trädgårdspysslet inte blev av så blev det istället en tur till IKEA i lördags. En fåtölj och lite skåp till garaget skulle inhandlas. Det blev den här och jag älskar den!
Så nu star den så grann uppe i gästrummet och äntligen är det helt klart (*ler*)

Igår kväll var vi sen en tur till Fårabäck för lite middag hemma hos Lena och Ingvar i stugan. Så mysigt och fullständigt becksvart där nere nu. Tror vi var de enda där i hela området. Vi kikade lite på "Så mycket bättre" men jag vet inte... det är inget program som jag gillar. Jag tycker det är så pretentiöst på något sätt. Antagligen ganska ensam om att tycka så men så är det helt enkelt.

Idag blir det lugna gatan innan en ny vecka snart drar igång. 10 veckor till jul och bara 5-6 veckor tills jag får börja sätta upp ljusstakar och stjärnor. Har givetvis inhandlat en ny också... ha ha ha
 
//Farmskan

Trötter

Oj oj oj... bara jobbat två dagar och redan rätt trött igen. Känns som om semestern var läääängsen. Imorgon blir det dock lite längre sovmorgon eftersom jag skall till Helsingborg... alltid något. Maken har varit iväg både igår och idag på lite spelningar så det har varit lite ensamt här hemma. Fast samtidigt är ju jag iväg också från tid till annan så vi tröttnar inte på varandra i alla fall (*ler*)

Jag är ute när gubben min är inne
 
Nej, nu blir det tidigt i säng
 
//Farmskan

Tjejgänget från Vä samlat

Söndag kväll och imorgon är det dags för jobb igen. En vecka som spenderas på "hemmaplan", det vill säga Malmö eller Helsingborg. Det blev en sen kväll i fredags innan jag kom i säng. Visserligen gick planet som det skulle men vädret gjorde att det tog lite tid. Dessutom hade vi en farbror som inte var bra på planet och jag var lätt orolig att vi kanske skulle behöva landa någonstans i Polen eller nåt för att han blev sämre... (sjukt egoistiskt jag vet!!) men han klarade sig och blev mött av sjukvårdare när vi landade på Kastrup. Hoppas de kunde hjälpa honom.

Igår hade vi tjejfest här hemma hos mig med alla gamla kompisarna från Vä. Så himla kul att nästan alla kunde komma. Först var vi på Åhus Harmoni & Spa hos Sanna och sen gick vi hit och lagade tre-ratters tillsammans och drack vin och snackade skit (*ler*). Man behöver inte mer än så för att må bra...

Idag sov vi länge och sen var vi en sväng hos svärmor. Där följer samtalet verkligen inga normala normer utan det går lite hit och lite dit och ibland går det runt en liten bit. Men hon var pigg och glad så det var en bra dag.

Nu blir det lite TV-häng innan det är dags att sova
//Farmskan

Belgrad

Just nu i Belgrad...  eller egentligen på kontoret, man har ju aldrig tid till att se något annat än just hotell, flygplats och kontor. Lite trist för Belgrad verkar vara en trevlig stad. Landade sent från London och crashade direct i sang i ett otroligt stort och lyxigt rum. Vet inte riktigt hur det hände för det är ju knappast något som vi brukar få när vi är ute och reser, så lite synd att det bara var för att sova 6 timmar. London var bra men jag lyckades med konststycket att få mitt kreditkort blockat så lite trubbel att ta mig vidare. Som tur var hade jag snälla kollegor som kunde hjälpa till (*ler*).

Dock lyckades jag denna gång komma ihåg att ta med mig adaptern till kontakterna... för naturligtvis har inte England samma som övriga Europa. Jag glömmer alltid dem hemma och får köpa nya varje gång... det slapp jag nu, bra där! Vi var också ute och käkade tillsammans i onsdags kväll (26 st) och inte nog med att ljudnivån på restaurangen var olidlig, vi fick också vänta 2 timmar på maten. Inte OK när man varit uppe i 20 timmar och är sjukt grinig och hungrig. Bu!
 
Men nu längtar jag efter att komma hem och ha lite helg. Tjejträff hemma hos mig imorgon så jag behöver handla och fixa lite imorgon förmiddag också. Maken har städat åtminstone så det slipper jag. Han är en "keeper"!
 
//Farmskan

Spännande dag

Tisdag kväll, packad och klar för en tripp till London och Belgrad. Åker tidigt imorgon bitti så lika bra att krypa i säng nu. Hemresan från Kroatien gick utan problem men det var rätt dryga flygtider så man var inte hemma förrän mitt i natten. Men ibland får man bara gilla läget. 
 
Söndagen blev effektiv och jag hann med både att tapetsera gästrummet, gå på home party, fixa jobbmailen och avsluta med en massage (*ler*). Man hade verkligen laddat batterierna.
 
Idag har det varit en spännande dag på många sätt både vad gäller jobb och privat. Den avslutades dessutom med ett besök av stor-sonen och Tess så mamma-hjärtat är nöjt.
 
Sov gott vänner
//Farmskan

Dags för hemfärd

Så var det dags för hemfärd, en härlig och väldigt slapp vecka är till ända. Vi har verkligen inte gjort många knop, mest läst, solat och ätit gott = semester! Carina har varit flitig och varit med på lite work out medan vi andra hejat på från poolkanten (*ler*). 
 
Igår eftermiddag kom dock regnet som de talat om hela veckan... och det var ett rejält regn oxå som varat hela natten. Så igår blev det lite spel på balkongen några timmar. Men nu skiner solen igen så sista timmarna innan avfärd vid halv sex skall vi njuta och tanka D-vitaminer
 
 
Sen är det dags för ekorren att hoppa in i hjulet igen... för denna gång
//Farmskan

Det gick bättre än bra

Båtturen gick över förväntan, kav lugnt på havet och fastän det var en lång tur, klarade jag mig utan att må illa. Det var en härlig dag på alla sätt där vi besökte två öar utanför Makarska. Vi var bland annat i en by som hette Bol, hur mysig som helst. Vi gick dock lite vilse och fick kliva över klippor, i havet, förbi nudister innan vi kom fram till badplatsen. Den nakna rumpan på en stor man förföljer mig (*ler*).
 
 
Igår fyllde Carina år så det blev lite firande med italiensk afton här på hotellet. Det är verkligen jättefint här nere, både hotellet och området. Kan varmt rekommenderas! 
 
Man gör inte många knop
Precis som jag ville
//Farmskan

Makarska

Så var vi framme i Kroatien och Makarska rivieran. Solen har värmt oss hela dagen och både jag och maken har blivit röda. Vi skulle alltså använt solkräm i alla fall (*ler*). Men kroppen har ju suktat efter sol så länge så det är nästan värt det. Blivit både havet och poolen idag och jag har doppat mig i bägge. 
 
Hotellet är otroligt fint och rummen stora och fräscha. Poolen direkt utanför altanen dessutom så man kan ha det sämre. Snart dags för lite Rose på balkongen hos Set o Carina, sen tar vi strandpromenaden till byn för lite mat. Jobbigt liv...
 
Imorgon blir det en heldagsutfärd med båt (!!!). Ni som vet hur Farmskan blir på båt undrar säkert, men jag hoppas fortfarande på att det ska funka. Två öar ska besökas, kultur, sol, bad och mat. Topp
 
//Farmskan

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0