Winter wonderland

Det fortsätter snöa och just nu råder alltså full kaos i Skåne och trafiken. Massor av avåkningar och halkolyckor... maken berättade igår att en stor lastbil inte fått stopp i rondellen utan kört rätt över och blev hängande på mitten. Själv har jag suttit hemifrån nu onsdag och torsdag och jobbat, en otrolig förmån. Och faktiskt får man nästan mer gjort kring uppföljningar, presentationer och annat när man inte har folk omkring sig. Så win-win för bägge parter
 
Annars börjar lugnet återgå så smått i det Färmska hemmet... snart bara två veckor kvar tills också Dottern försvinner iväg igen och det åter är bara jag och maken hemma. Det har sin tjusning det också, även om det blir tyst emellanåt.
 
 
Ikväll startar buggkursen, ytterligare en dag med träning
//Farmskan

Dags att åter dra till värmen

Så var dessa fem dagarna till ända för stor-dottern och fästman, och idag så drar de åter mot värmen i Portugal. Det är nästan så man avundas dem lite grand... det är ju för jäkla blåsigt och rått just nu. Tror att Rui konstant har frusit sen han kom till Sverige faktiskt (*ler*), nästa gång får bli sommartid. Men deras schema har varit tufft, det är många som skall besökas när man väl är hemma så det har varit mycket "fika"... ett svenskt ord som han lärde sig direkt.

Maken tillbringade hela söndagen i Malmö för att dubbas till nästa grad inom Sir Väs... egentligen tror jag bara det är en ursäkt för att få festa till det lite för det innebär ju bara en annan färg på snöret. Plus att det KAN inte vara bekvämt att strutta omkring i frack en hel dag, från morgon till kväll... Märkligt egentligen, för det är väl ett etikettsbrott att ha frack hela dagen, får väl bara bäras på kvällen... hmmm. Undrar om de har koll på detta?

Annars rullar det på med en ny arbetsvecka, lite träning, zumba, bugg och normala bestyr. Det har också sin tjusning faktiskt. Igår på lunchen mötte jag en kändis från TV och mitt huvud registrerade inte något annat än att detta var en person som jag kände (=läs arbetskamrat) och därmed fick han en hjärtligt hälsning. Han såg något förvånad ut faktiskt men hälsade tillbaka lika glatt. Ha ha ha

//Farmskan

En dumskalle

Börjar med att be om ursäkt för det jag skall berätta nu... men det är för roligt för att bara falla ur glömska. Ursäkten skickas härmed till Modern och Rolf. Förlåt!
 
Igår hade vi "the big family event of the year" förutom den som sker vid jul. Lägenheten full av folk som skulle träffa stor-dottern med fästman som nu besöker Sverige. Även Modern och Rolf dök upp och allt var så där härligt stimmigt och härligt som det bara blir med elva personer i lägenheten. Lily var på sitt allra bästa humör och underhöll oss samtliga precis hela tiden... älskade unge!
 
Hur som helst, jag och lill-sonen gav oss ut en sväng på stan för att fixa hans examenspresent och när vi kom tillbaka så var det tufft med parkeringsplatser eftersom det var något event på Arenan. Vi kör en bit till en annan parkering och där står en Volvo mitt i utfarten, alltså på gången där bilar skall köra ut och in.
- Kolla, hur fasen står den bilen parkerad säger jag
- Ja, det är ju inte bara en... det står ju en mitt emot också, säger sonen
Då ser vi plötsligt att bilen är lastad med flyttkartonger och inser då att det är Modern och Rolfs bil som står där. Vi får ett litet skrattanfall tills vi ser att där sitter en lapp på rutan.
- Har de fått böter, säger jag
- Ja, det verkar så... den andra bilen också, säger sonen
 
Vi går ut, småflinande för att ta lappen....
 

Ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha.... underbart!
 
Än en gång... förlåt, men det var så himla skoj!
//Farmskan

Misslyckat uppdrag

Godmorgon... hoppas ni sovit gott. Själv har jag varit i Tyskland och presenterat mitt projekt, det gick sådär. De var måttligt intresserade av min presentation, vilket kan ha berott på att jag gjorde den på svenska. Men skam den som ger sig, jag gör ett nytt försök i natt bara.
 
//Farmskan

Pensiovarning

Jag och maken var hyfsat ensamma på Maxi ikväll. Tydligen inte så populärt att handla efter klockan 9 en fredagkväll (*ler*). Men nu är kylen full inför morgondagens middag med barn, mor, svärdöttrar, svärson och barnbarn... hur kul som helst. Man måste ju fira lite nu när Stor-dottern äntligen är hemma
 
 
Vår stackars svärson tycker nog det är lite kyligt i Sverige, han fryser rejält... och jag får verkligen hålla med honom för de här isande vindarna kan göra en knas i bollen. Nästa visit får bli på sommaren så han får se att det kan vara varmt och skönt också. 
 
Det tog lite tid att ta sig till jobbet i morse... varför? Jo två polisbilar låg längst fram i kön och höll hastigheten hela vägen mellan Kristianstad och Lund... ha ha ha. Ibland kom där någon i vänsterfil och när de kom längst fram blev det tvärnit och snabbt in bakom poliserna. Bästa fartkontrollen ever, och kön efter var kilometerlång...
 
Ja, pappa.. jag tvärnitade också. Tyckte det räckte med att ha fått parkeringsböter igår. Surt sa räven!
//Farmskan
 
 

Taxiresor

Hemma igen i hemmets "lugna" vrå igen bara för att finna en Dotter som är sjuk och febrig. Nu vill jag verkligen inte bli smittad, och det vill förmodligen inte hennes syster med fästman heller som anländer ikväll, så det får vi helt enkelt försöka avstyra. Isolering på rummet kanske (*ler*).
 
Måste bara sammanfatta min Englandstripp, som för övrigt var väldigt bra, med att berätta om två resor. Det är nämligen som jag sa inte den enklaste trippen att göra rent tidsmässigt. Skall man flyga till kontoret i Nottingham så går där inget plan dit utan man får flyga till Birmingham. Där hämtas man av taxi pick up som kontoret har avtal med och sen tar den turen allt ifrån 50 min till 1,5 timme... beroende på trafik. Men denna gång var det något helt annat som ställde till det.
 
Taxichauffören var inte där när vi anlände, annars står de alltid där prydligt uppställda med en liten skylt med ens namn på. Men icke... jag och kollegan sökte lite förvirrat omkring men utan resultat. Inte precis det man vill när man landar runt 8 på kvällen. Farmskan ringer till taxibolaget där en väldigt energisk röst säger till mig att "he is definitely there... are you standing at the café?". Jag svarar "he is definitely NOT there and yes, I'm standing at the café". Hon skulle ringa honom. Det går 10 minuter, ingen chaufför, jag ringer igen. Denna gång säger de att "he is on his way in to you" och då kan man ju inte låta bli att undra... eftersom han enligt dom redan var där... Ja ja, behåll tålamodet bara! När jag ringer en tredje gång och kollegan för länge sen börjat tjata om att "vi tar en annan taxi" dyker han upp, springande med en liten skylt med mitt namn på... tror jag, för det där hade han fasen skrivit under tiden han sprang. Men han är där och vi går ut för att hoppa in i taxin... eller inte... han har nämligen inte parkerat där alla andra parkerar utan han går och går och går. Då visar det sig att han parkerat i ett långtidsgarage på andra sidan flygplatsen typ. Bit ihop bara...
 
In i garaget och mannen skall betala i automaten. Skramlar upp lite mynt ur en plastpåse sen kommer vi till det svåra... var fasen har han parkerat bilen? Han mumlar något om att den nog står på plan 5 och hissen i garaget visar bara våning 2, 4, 6 och 8. Lite förvirrat står han där tills han beslutar att vi måste gå ut, gå runt hela garaget till en annan hiss som går till 5:e våningen. Min kollega är nu fullständigt knäckt och irriterad. Vi vandrar runt garaget bara för att finna att nej, det finns ingen annan hiss. Man får åka upp till 4:an eller 6:an och gå ner inne i garaget via rampen, så tillbaka till hissen, åker upp till 6:an där han placerar oss och säger att "he will be back with the car to pick us up". Eeeehhh, här är enkelriktat du kan liksom inte köra hit med bil... men se det kunde han. Han kör mot körriktningen och ilsket mötande bilar och hämtar upp oss. Det får man i varje fall ge honom en eloge för. Sen backar han runt hela våningen för att åter komma i rätt körriktning! Finurligt eller hur... Att han sen inte körde rätt väg till Nottingham, missade avfarten och fick köra 3 mil extra det får man väl bara ta. Total tid strax under två timmar. Hej och hå!
 
Då gjorde det liksom (nästan!) ingenting att chauffören som hämtade upp oss på kontoret för återfärden valde att ligga i 70 km i timmen hela resan för "att han ändå skulle sitta där och vänta i två timmar på nästa pick-up". Men fint... vi stressar oss gärna igenom mat och säkerhetskontroller!
 
Älskar att resa... Va tacksam nu!!
//Farmskan

Lagen om allts...

Det är tamejtusan (svårt ord...) likadant varenda gång jag skall ut och flyga. Är det inte värsta stormen i mannaminne så är det snö upp till knäna och frost på vingarna. Hur är det möjligt liksom? Och eftersom färden i eftermiddag går till Nottingham vilket inte är den mest trafikerade platsen på jordens yta så är det ett litet plan och endast två avgångar per dag. Dessutom är man inte hemma igen förrän runt midnatt när man landat, som ni hör, inte det mest optimala stället att flyga till... hej och hå!

Fast det blir en kort tur denna gången, bara en övernattning och det är skönt. Känns som om man behöver jobba på här hemma nu inför en massa beslutsmöten som nu radar upp sig som pärlband. Dessutom kommer ju stora dottern med fästman hem på några dagar i slutet av veckan och då vill man ju kunna umgås med dom så mycket som möjligt också.
 
Gjorde ett nytt bejublat framträdande på Zumban igår... (*ler*). Igår var det en ledare som var otroligt energisk och la ner hela sin själ i sin dans. Om man efter några gånger är en hundradel så graciös (läs: lealös) som henne så får man vara glad. My God vad hon kör, men roligt är det.


Ha nu en skön tisdag kväll hemma i Svedala
//Farmskan

Postkoden kom till stan

Shit vad kallt det är ute idag... isande vind som tränger igenom märg och ben. Maken och jag gjorde i varje fall en liten promenad i samband med att vi skulle slänga alla förpackningar man samlar på sig. Otroligt vad mycket skit man bär iväg hela tiden. Ja ja... från sopor till postkodsyra uppe på stan. Kristianstad vann ju för andra gången Grannyran och hela 100 miljoner skulle delas ut idag på Lilla Torg. Jag tycker ju sånt är lite kul så vi vandrade upp och kollade på inspelningen, och så,fick man ju glädjas (läs: gråta) med lite glada vinnare. Jag är sjukt blödig... Fast det tog nästan en timme innan vi tinade upp igen sen, det krävdes hett te och en filt innan kroppsvärmen återgick till det normala. 
 
Lilla B var här och förgyllde vår kväll igår. Egentligen skulle han bara äta lite mat men sen bjöd maken på en whiskey och då blev det spontan övernattning istället. Mysigt!
 
En intensiv vecka väntar med Englandsbesök tisdag och onsdag. Sen dyker ju stor-dottern upp på torsdag och sen är det helg igen. Måndag, fredag, måndag, fredag...
 
Men först söndagkväll
//Farmskan
 
PS! Lilla B... Sverige vann mot Ryssland

Kung Bore

Så har vintern äntligen kommit, om man nu gillar vintern vill säga... annars blir väl ordet äntligen lite fel antar jag. För min del kunde den gärna hållit sig borta när den nu inte behagade komma till jul. Fast å andra sidan blir det lite ljusare med det vita och dessutom skulle det vara kul för Rui (stor-dotterns fästman) att få uppleva snö. Han har nämligen aldrig sett snö in real life och de dimpar ju ner här hemma nästa vecka. Skall bli riktigt skoj att träffa dom, känns väldigt längesen sen hon var hemma. Så slutsatsen kring snön blir... OK då, men bara någon vecka.
 
Blev en jobbedag hemifrån igår, något ofrivillig tack vare vädret och något mer komplicerat tack vare att datorn var i Lund. Men eftersom dagen bestod av 5(!) telefonmöten så gick det bra ändå. Hade fasen sår i öronen på kvällen efter hörlurarna. Totalt snackade jag i över fyra och en halv timme... Amazing. Men som jag sagt tidigare... projektet är inne på slutfasen så det är intensivt och jäkligt skoj.
 
Helgen blir lugn för vår del, Farmskan har varit på gymmet idag på morgonen och maken är på något Sir Väs tjofräs. Blir väl en tur till stugan i eftermiddag annars som sagt bara lugna gatan. Imorgon är det ju grannyra här i stan och det skulle vara skoj och gå dit. Hoppas miljonerna hamnar rätt! Sa jag att det var endast nästgårds från vårt? Postnummer 29159 vann och vi har 29153... förmodligen kan man slänga sin lott nu (*ler*)
 
Nåja, vad är en bal på slottet? 
//Farmskan
 
PS! Grattis i efterskott finaste Babs!!! Shame on me som glömde igår!!
 

Bank och bånk

Alltså... att se sig själv i speglarna under ett Zumba-pass är ingen vacker syn. Och då menar jag inte bara att man är helt okoordinerad och flaxar runt för att försöka hänga med i turerna. Jag menar allt som hoppar, slänger och gungar. Jag menar att man konstant zumbar med öppen mun, högröd i ansiktet och vilt stirrande blick. Som sagt, ingen vacker syn.
 
Maken sitter och skriver protokoll efter gårdagens Sir Väs-möte, det verkar vara en dryg uppgift eftersom han suttit där i typ två timmar redan. De måste ha pratat en hel del på det där mötet... Han var hemma sent också igår och säkert med en eller annan dryck innanför västen (*ler*). Sådana nätter innebär oftast att han tar över hela sängen, ligger nästan på tvären liksom. Han har nog fått sig en och annan knytnäve...
 
Vi håller nog på att få nya grannar, mycket bank och bånk på nedanvåningen
Vi får ge igen med lite dragspelsmusik
 
//Farmskan

Zumba

Laddad till tänderna för mitt första pass Zumba på gymmet... startar om en timme. Skall bli skitkul, hoppas bara det inte är för mycket steg och sånt, jag vill zumba fritt (*ler*)
 
Dagarna går extremt fort för det är massor på jobbet, projektet rullar in på leveransfasen och det är ju alltid lika spännande. Var ute på lokal med Dottern och åt födelsedagsmiddag med Dottern igår. Hon spenderade ju sin födelsedag i Oslo men det går ju att fira i efterhand oxå. Vi valde buffe på Rose Garden... ett säkert kort
 
Saknar denna lilla fis, hoppas få se henne nästa helg
 
 
Men nu... Nu kör vi!!!
//Farmskan

Hur osvensk får man va?

Var ute på lokal igår kväll efter en lång dag med "lägga-pannan-i-veck-och-tänka-möte". En god köttbit skulle intas och till det något att dricka. Servitören kommer och frågar vad vi vill ha och Farmskan väljer ett glas rött vin. Väl tillbaka häller han upp ytterst lite i ett glas och frågar om jag vill smaka... och det smakar skitläbbigt inte gott. Eller skit... mer som gammalt körsbärsvin ifrån 70-talet, ni vet ett sådant med en liten metallflaska på framsidan.

Nu har man två val
1) Vara svensk och säga... jo,tack det blir bra
2) Vara osvensk och skicka tillbaka flaskan
 
What to do? What to do?
//Farmskan
 
PS! Bytt bytt kommer aldrig mer igen...

Med andra ord

Sovmorgon mega hade jag i morse... vaknade inte förrän strax över 10 och det tror jag inte har hänt på åratal. Får väl skylla på den något sena kvällen med goda vänner igår (och kanske lite vin...). Ha ha ha. Nejdå, det var inte så farligt, men man är ju inte tjugo längre. Så är man uppe till runt två så är det länge för oss medelåldringar. Kvällen var i varje fall till delar en nostalgiresa för vi tog bussen(!) till Vä där Farmskan växt upp. Att sitta där och se hur allt har förändrats, ängar som bebyggts och dungar där man hängt med gänget numera är ett minne blott. 
 
Hade en riktigt trevlig kväll med underbart god mat... gott och komma bort och äta, inte behöva bekymra sig. Senare på kvällen spelade vi lite spel och ett av dom var makens favoritspel "Med andra ord". Favoritspel är sagt med ironi för maken är sämst på det spelet. Ingen tänker som han nämlingen och då blir hans associationer helt galna och fruktansvärt roliga. Igår fick han ordet HÄST
- Äter man ibland...
Underbart! Han kunde sagt vad som helst typ Djur, Kan man rida på, Finns i stall...
- Jag sa bara det som först kom upp i huvudet
Man kan inte annat än älska honom
 
Men som sagt, idag har man varit lite seg och bara slappat, fastvi avslutade i varje fall kvällen med en bio "Hundraåringen som försvann". Sevärd, klart bättre än boken i varje fall. Robert Gustavsson gör rollen perfekt, hörde att det tog sex timmar varje dag att sminka upp honom. Måste ha varit jäkligt segt... Nåja, nu väntar vi på att Dottern skall ramla in genom dörren efter sin tripp till Oslo, då får det bli lite kaffe.
 
Happy new week everyhopa!
//Farmskan
 
PS! Kusin P... jag vet! Får göra om, göra rätt nästa gång

Träningsvärk

Ser ut som en pigg 90-åring när jag rör mig idag... träningsvärk i hela kroppen efter både massage och träning idag. Men det går bra, jag tycker det känns bättre och bättre. Fasen om jag inte skall kunna få igång den gamla kroppen. Började morgonen med en timmes massage hos thailändskan, hon med de hårda händerna. Det gör både ont och är skönt samtidigt. När jag låg där på magen och hon masserade armarna så gjorde det ont i brösten... Märkligt tills jag förstod att de numera något hängiga brösten flyter ut något när man ligger på mage (*ler*)
 
Efter massagen blev det som sagt ett träningspass på gymmet med Ann-Helen. Det är skönt att ha henne och träna med, vi kan liksom pressa varandra. Jag kan fortfarande inte säga att det är skönt och träna men det känns skönt att göra det... om ni förstår hur jag menar.
 
Ikväll blir det lite partaj i Vä hos goa, glada vänner. Tjoho
//Farmskan

Råttor och examen

Idag är det en stor dag för lill-sonen... examen från sjuksköterskelinjen! Grattis och så jäkla stolta över dig är vi som har kämpat på hela vägen trots att det varit jobbigt bitvis! Jag menar... du fick ju lite annat fokus också under resans gång när Lily kom. Så härligt!!
 
 
Läste i moorgonens tidning att råttorna invaderar stan... att allt byggande har stört dem och gjort att de måste söka nya boplatser. Äckligt! Jag hatar möss och råttor. Tror det är något med svansen. Huga säger jag bara. Hoppas verkligen inte att jag får se någon här omkring, typ i soprummet eller nåt... nej, dammråttor får räcka för mig (och det finns en del...)
 
Och så tillbaka till förlovningen... Grattis Tessan & Rui!!!! 
 
 
Blir lite bättre firande när ni kommer hem!
 
//Farmskan
 
 

Kärlekslycka!!!!

Så glada blev vi idag över denna bild!
 
 
Guess who?
 
//Farmskan
 

På en vägg nära mig

När jag och Grahnskan var och fikade strax innan jul så hängde där lite tavlor av en konstnär där för visning. Jag blev helt förälskad i denna tavla och idag har maken varit och köpt den till mig!! Så jäkla glad jag blev...
 

Passar helt perfekt på våra stora vita väggar här hemma. I sjunde himlen!
 
Annars är man ju tillbaka i selen igen, två arbetsdagar avklarade och de har bara susat förbi. Jag är rätt trött fortfarande på morgonen när klockan ringer men samtidigt är det gott att komma in i rutiner igen. Har också varit och tränat ikväll och faktiskt (peppar, peppar) så känns stegen lättare nu efter några gånger. Hoppas verkligen att jag kan hålla i det nu och inte tappa sugen. Bra att vi är två som kan peppa varandra.
 
Ikväll är maken på något Sir Väs tjofräs och Dottern har åkt till Oslo (!) så man är mol allena här hemma. Känns underligt efter så många veckor med massor av folk hemma. Men man behöver det ibland... bara få gå omkring och måsla i min skrälliga morgonrock och själv välja vad man vill ha till mat. Blev löskokta ägg... lagom avancerat efter träningen (*ler*)
 
Imorgon fyller finaste Fridus 30 år... passar på att säga GRATTIS kära vän!
//Farmskan

Burning fat...

Idag känner jag mig riktigt stolt... har både gjort en långpromenad i rask takt innan lunch och sen ett bra pass på gymmet i eftermiddag. Klapp på axeln där Farmskan. Fast å andra sidan behövdes det verkligen efter all mat, vin och semlor man tryckt i sig under ledigheten... Men gott är det när man vandrar hemåt på stumma ben, ídag pressade jag mig rejält också, vilket är en fis i rymden för er vältränade... jag vet. Men ändå!
 
Alla rester är dessutom uppätna nu så nu börjar vi på ny kula imorgon. Inget gammalt skit som ligger och dräller i kylskåpet och julen är borta. Känns befriande faktiskt. Lilla B:s bil är hembogserad efter haveriet i fredags så nu är det också avbockat. Dags att dra igång vårterminen!
 
Kan inte annat än le åt min make ibland, han är liksom inte som andra. Han har sina ritualer på morgnarna och när brorsan anlände så var han precis färdig.
- Ja, jag sitter på toa och läser tills benen domnar...
 
Ja, vad skall man säga!
//Farmskan

Värsta gourmetkocken ju...

Känner mig väldigt stolt över mig själv för gårdagens mat... det är OK va? Hade ju Pia och Jan(a) här och tänkte göra mig till lite, och tycker faktiskt att jag lyckades (läs: skryter!) 
 
Startade med "igelkott" och kex och lite bubbel till det, sen en god kycklingrätt med potatismuffins och till dessert en god youghurtmojäng med färska bär och vit choklad. Mums! Det som nog drar ner betyget något är avsaknaden av kaka till kaffet... Vinet var gott också så det får vi försöka hitta igen.
 
Det var nog fler än vi som städade ut flaskor idag...
 
 
Lovar att vi bara slängde två...
 
//Farmskan

Byrålådeguld

Äntligen gjorde vi slag i saken och samlade ihop allt gammalt guld som låg i våra lådor. Förlovningsringar, vigselringar, andra ringar, hängen med mera i rödguld som aldrig någonsin används. Jag tror inte jag burit mina förlovnings- och vigselringar på över 10 år, kör ju mest med silver... Hur som helst, vi lommade iväg till guldsmeden med vår lilla samling och fick inte mindre än 3.270:- kronor för det som sedan blev grundplåten i två nya ringar till oss i vitguld. Han tog dessutom hand om tre stenar i vigselringen som jag kommer att få monterade i min ring så äntligen kanske vi kan börja använda ringar igen. Bra där!
 
Använde också mitt julklappspresentkort på Intersport för att investera i träningskläder till gymmet. Kände mig något udda i mina gamla joggingbrallor och t-shirt bland alla andra atleter... (*ler*). Om jag nu inte springer så graciöst eller orkar crosstraina lika intensivt så kan jag åtminstone "passa in"... ha ha ha
 
Igår var min morbror och moster på besök ifrån Storvik och det är ett antal år sedan vi sågs sist. Först en liten sväng till stugan och sen hem till Kristianstad. Färskrökt lax till middag (mums!!!) och sen semla till kaffet... den första för i år. Så man var lagom mätt när man slängde sig i soffan på kvällen... men det var himla skoj att träffa dem igen, det blir verkligen allt för sällan. Fast de blev nog lite intresserade av att köra ner med husvagnen till Norje i slutet av sommaren... skulle vara skoj.
 
I övrigt rullar det på, sista skälvande dagarna på den långa ledigheten inleds idag. Pia och Jan(a) kommer på lite middag ikväll och sen skall julen städas ut helt imorgon. Tror att det räcker att blåsa på granen så ramlar alla barren på golvet. Tyckte Dottern mumlade något om att hon inte vågade gå för nära med dammsugaren...
 
Hoppas ni alla får en trevlig trettonhelg! Själv tänkte jag skrapa fram storkovan på Triss
//Farmskan
 
PS! Det blir inte alltid som man tänkt sig

Lådfront blev en Qashqai

Det som bara skulle bli en tripp till IKEA för att inhandla de restade lådfronterna, blev utöver det också byte av bil. Man skall inte köra och kolla på bil för då är det helt kört. Men men... nu är den bytt, vår lilla Audi A3 mot en Nissan Qashqai. En bil man kan gå in och ut ifrån utan att bryta ryggen nu på äldre dar. Vilka försäljningsknep det finns... och man går på dem allihop.
 
 
Men maken är nöjd tror jag... jag med givetvis (*ler*)
 
//Farmskan
 

Dag 1 av 365...

Nyårsdagen spenderas som sig bör i soffan... eller? Nja, delvis i varje fall. Jag och maken har varit hyfsat flitiga också och tvättat undan mängder av sängkläder, handdukar och lakan efter julens alla gäster. Vi har ju tvättmaskin uppe i lägenheten, men det är nu hopplöst att hänga allt, därför kör vi i husets tvättstuga. Och nu är det tvättat, torrt, manglat och invikt i garderoben. Gött!
 
Efter det gick vi en riktigt lååång promenad i turbotakt, över en timme så benen var hyfsat stumma när vi kom hem igen. Men skönt var det... behövdes också efter mat, vin, ost och annat gott igår. Vi hade en riktigt trevlig kväll och tiden sprang iväg. Älskar när det är okomplicerat och enkelt att umgås. Så tack alla goda vänner som var där och till Nisse och Rita för gott värdskap
 
Men nu är det soffläge i varje fall och maken ligger här och glor på Iron Man. Not my kind of movie. Ska försöka hålla mig vaken en stund till i varje fall. Imorgon blir det en tripp till IKEA för att hämta tre lådfronter till lilla rummet som var restade när vi var där. Nu hoppas jag verkligen de finns...
 
Lite benmassage nu hade suttit fint...
//Farmskan

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0