Tjejgänget från Vä samlat

Söndag kväll och imorgon är det dags för jobb igen. En vecka som spenderas på "hemmaplan", det vill säga Malmö eller Helsingborg. Det blev en sen kväll i fredags innan jag kom i säng. Visserligen gick planet som det skulle men vädret gjorde att det tog lite tid. Dessutom hade vi en farbror som inte var bra på planet och jag var lätt orolig att vi kanske skulle behöva landa någonstans i Polen eller nåt för att han blev sämre... (sjukt egoistiskt jag vet!!) men han klarade sig och blev mött av sjukvårdare när vi landade på Kastrup. Hoppas de kunde hjälpa honom.

Igår hade vi tjejfest här hemma hos mig med alla gamla kompisarna från Vä. Så himla kul att nästan alla kunde komma. Först var vi på Åhus Harmoni & Spa hos Sanna och sen gick vi hit och lagade tre-ratters tillsammans och drack vin och snackade skit (*ler*). Man behöver inte mer än så för att må bra...

Idag sov vi länge och sen var vi en sväng hos svärmor. Där följer samtalet verkligen inga normala normer utan det går lite hit och lite dit och ibland går det runt en liten bit. Men hon var pigg och glad så det var en bra dag.

Nu blir det lite TV-häng innan det är dags att sova
//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0