Belgrad

Just nu i Belgrad...  eller egentligen på kontoret, man har ju aldrig tid till att se något annat än just hotell, flygplats och kontor. Lite trist för Belgrad verkar vara en trevlig stad. Landade sent från London och crashade direct i sang i ett otroligt stort och lyxigt rum. Vet inte riktigt hur det hände för det är ju knappast något som vi brukar få när vi är ute och reser, så lite synd att det bara var för att sova 6 timmar. London var bra men jag lyckades med konststycket att få mitt kreditkort blockat så lite trubbel att ta mig vidare. Som tur var hade jag snälla kollegor som kunde hjälpa till (*ler*).

Dock lyckades jag denna gång komma ihåg att ta med mig adaptern till kontakterna... för naturligtvis har inte England samma som övriga Europa. Jag glömmer alltid dem hemma och får köpa nya varje gång... det slapp jag nu, bra där! Vi var också ute och käkade tillsammans i onsdags kväll (26 st) och inte nog med att ljudnivån på restaurangen var olidlig, vi fick också vänta 2 timmar på maten. Inte OK när man varit uppe i 20 timmar och är sjukt grinig och hungrig. Bu!
 
Men nu längtar jag efter att komma hem och ha lite helg. Tjejträff hemma hos mig imorgon så jag behöver handla och fixa lite imorgon förmiddag också. Maken har städat åtminstone så det slipper jag. Han är en "keeper"!
 
//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0