Spökhjärna!

Alltså hjärnan kan verkligen spela en ett spratt. Börjar man tänka dumma tankar så eskalerar det till slut och blir ett crescendo i huvudet. Igår när det vankades kalas i Gärds Köpinge så tänkte lilla hjärnan att "ja men vad trevligt, då blir det nog lite vin och då är det ju dumt att köra bil". Så tänkte min hjärna. Och eftersom maken först skulle besöka en konsert och komma senare till kalaset i bil tänkte lilla hjärnan "att jag tar och cyklar till Gärds Köpinge och så tar maken cykeln på bilen hem". Så tänkte min hjärna

Sagt och gjort, mitt nya hurtiga jag hoppar upp på cykeln och ger mig iväg på den väldigt fint preparerade cykelvägen genom skogen mot Gärds Köpinge. Sa jag genom skogen? Helt plötsligt började jag fundera på vad jag egentligen höll på med. "Cykla själv genom skogen med en cykel där kedjan gärna vill hoppa av från tid till annan. Tänk om här finns någon läbbig typ som bara hoppar fram... eller en älg". Så tänkte min hjärna

Så då började jag cykla fruktansvärt fort och med skenande tankar genom huvudet "rörde sig inte något där borta i skogen" tills jag utmattad och helt genomblöt äntligen passerade Trulssons grind. De trodde att de såg ett spöke eller att vi flyttat till Gärds Köpinge för inte var det väl Farmskan som CYKLADE?!

Jojomen... jag och min spökhjärna!



Ikväll är det gatufest här hemma... nära och bra... ingen cykling

//Farmskan

1400 vs 600

... ja, meter då alltså. Den andra joggingrundan sen Hedenhös gick av stapeln idag och det kändes precis lika jäkligt som förra gången men skam den som ger sig. Denna gång sprang jag åtminstone mer än jag gick och det är ju ett steg i rätt riktning. Skall ta samma runda nu tills jag kan springa hela och sen utöka den efter hand. Adjö soffpotatis och gäddhäng!!

Regnet öser fortfarande ner helt galet och därför har jag just nu börjat att sortera och fixa bland alla foton som man har i datorn. Känns som om man aldrig kollar på foton längre nu man började med digitalkamera. Men här skall göras fotoböcker för hela slanten imorgon.

Dottern står i startgroparna för en resa till Bulgarien, blir hämtad här om någon timme och man är ju helt klart avundsjuk på att de skall få lite värme och sol. Skulle inte varit fel just nu med lite strandväder... de har lovat bättre väder i veckan men jag vet inte, ser rätt mörkt ut faktiskt.

Ikväll blir det kalas hemma hos Trulssons... tur man har festglada vänner!

//Farmskan

PS! Tydligen ett större fel i Svt:s och TV4:s sändningar igår. Enligt Viasat var runt 5 miljoner människor drabbade av detta. Hmmm... typiskt att bara vi på hela gatan var en av dessa. För inte kan de väl ljuga om det??

Tyvärr Helena på Viasat

Jag är väldigt tacksam för att du i april tog dig tid att lägga en kommentar på min blogg där du hälsade oss välkomna till Viasat och hoppades att vi skulle bli nöjda med er service och utbud. Tyvärr har ni över huvud taget inte levt upp till några av mina förväntningar... Hopplösa att komma fram till, avstängda kanaler, andra priser på fakturorna än vad er "säljare" utlovade. Så Nej, Helena. Jag är inte nöjd, inte alls!!

Och maken som tvunget ville ha Viasat har också fått sina fiskar varma

//Farmskan

Stora dotterns dag!!!

Idag fyller vår vackra dotter 25 år!! Hipp Hipp Hurra!!!!



Känns otroligt att det är ett helt år sen vi var och hälsade på dig i Funchal... inte utan att man längtar tillbaka dit när regnet tydligen bestämt sig för att bosätta sig över vårt hus. Ofattbart att det bara kan regna så mycket...

Hur som helst... hoppas du får en riktigt trevlig födelsedag med dina vänner och att du får många härliga presenter att packa upp

//Farmskan

Grekisk afton

Sitter här helt seg efter en fantastiskt trevlig kväll hemma hos min kusin U med familj i Vittskövle. Det var tema grekiskt och snacka om att det var god mat... och gott vin. Kanske det är därför man är lite seg idag... eller också är det sviterna efter min första joggingtur på väääldigt länge. Fast det tror jag egentligen inte, det är mest skenbenen och låren som tagit stryk där tror jag. Har läst någonstans att man bör sluta springa när insidan av låren tar fyr eftersom de gnids mot varandra hela tiden...

Annars började ju inte kvällen så bra eftersom jag och maken tagit fel på tiden en timme. Så otroligt pinsamt när de började ringa och undra om något hänt och vi gick här i godan ro. Men men... det slutade ju väl till sist och maten klarade sig ju bra trots väntetiden.



Jag, lill-sonen och Madde har också hunnit med en sväng inom farmor Signe. Lite allmänt förvirrad idag och kunde inte riktigt reda ut vem som var mamma till vem. Hon satt och slumrade på en pinnastol med ena foten uppe på en annan stol när vi kom. Bara en tidsfråga innan hon drösar i backen... men hon är lika glad för det.

Nej, idag får det bli Harry Potter 3, skräpmat och en stor påse godis...

Imorgon springer jag bort det (*ler*)
/Farmskan 

Mer förvirrad än vanligt

Idag kom där en ny "telefontekniker" för att laga mitt bredband. Fick vänligt men bestämt förklara att en annan varit här igår och konstaterat fel på gatewayn och att Telia skulle skicka ut en ny. (Ja... det var i varje fall vad Telia-supporten sa igår när jag äntligen kom fram... but seeing is believing!!)

Och precis nu kom där ett SMS ifrån Telia som sa "Nu har vi behandlat din felanmälan och din bredbandsaccess skall nu fungera igen". Alltså... jag må vara förvirrad men detta övergår helt och hållet mitt förstånd. Så därför sitter jag nu i kö igen och jag har nummer 39 i kön... Undrar om man kan få avdrag på Teliaräkningen för alla gånger man ringt dem den senaste tiden.



Maken har målat hela dagen och jag har haft besök av sötaste Grahnskan! Oj vad det var längesen och så kul att träffa henne igen. Vi fikade och mös på altanen... det är semester.

Sen var jag lite flitig med ogrästunnan innan jag gav mig ut på projekt "Kom-i-form". Jag joggade alltså min första joggingtur sedan högstadiet... eller jogg-gick kanske man skall säga. Gick lite, joggade lite... tillräckligt för att bli högröd i ansiktet som jag nu hoppas få ner innan vi ger oss iväg på lite galej.

Kanske skall cykla till Vittskövle... hmmm... eller varför överdriva??

//Farmskan

Hundar, ungar och...

... lunkentussar



Vi har haft en trevlig kväll hemma hos söta svärdotterns föräldrar. Tror att hon var ganska nöjd med sina presenter (dock tråkiga kuvert bara...) och nu väntar inköp av garderober. Dottern var helt betagen av hundarna och ville helst ha den siste valpen med sig hem. Men det är för mycket jobb just nu för att det skall vara bra... men visst, han var bedårande



Och så fick Nils ju vara med på ett hörn också



Blev inte bättre detta Tia...

Än en gång grattis Madde!



Imorgon väntar målning för maken och själv skall jag påbörja ett nytt projekt... ett projekt som heter "komma i form". Börjar med lite powerwalk och sen försöka springa några meter också... minst 20 meter åt gången.

Wish me luck!
//Farmskan

Telia var god dröj

"Du har plats nummer 63 i kön"
"Du har plats nummer 59 i kön"
"Du har plats nummer 58 i kön"
... just nu är jag nere på plats nummer 33... kommer bli en låång väntan.

Telegubben har precis varit här och det är inget fel på bredbandet varken in eller ut så han konstaterade att det är själva gatewayn (notera gärna min fruktansvärda kunskap kring detta...). Men till saken hör ju att den där gatewayn är ju helt ny, max två-tre veckor gammal. Spelar tydligen ingen roll, den måste bytas ut.

- Kan inte du ta den med och byta den då
- Nej, det är Telias, vi får inte byta ut dom
Så nu måste jag alltså själv beställa en ny och förmodligen vänta några veckor på att den skall levereras... jag blir så trött på teknik!!

Annars är jag ganska glad idag. Har träffat en vän från förr och som jag tappat kontakten med en smula. Har saknat henne mycket så det var roligt att få träffas idag och kanske få förklara lite saker för varandra. Hoppas nu att vi kan fortsätta träffas och att vi får tillbaka tilliten från förr.

Så här såg det ut igår i Torsebro... här är "4xFärmare"



Och här är publiken...



Nejdå... det svängde rejält där ett tag så det var lätt att trampa takten.

Nu lite fika, sen en sväng bortom Bromölla och hämta vinet innan det blir grille hemma hos svärdotterns föräldrar. Jag har just nu "plats 12"... det tar sig!!

//Farmskan

Kakekalas

Jag är egentligen inte så förtjust i att bjuda på kaffe och kakor... tycker det är minst lika enkelt och dubbelt så gott att bjuda på mat men igår (läs dag 4 i firandet) orkade jag inte. Det fick bli Sandhems konditori och några Mannes hembakade goda kakor på faten. Maken hade beställt en sån där sommartårta med bär och gelé på toppen och det tycker jag är riktigt vidrigt. Men hans födelsedag = hans vilja är min lag. Köpte dock en annan också till de som hade liknande smaklökar som en själv... med maräng... mumma!!

Kafferepet bjöd dock på några riktiga skrattorgier... det blir ofta så när kusin P är på besök och vi kommer in på makens och Jan(a)s medlemskap i "sir Väs-klubben". Min stackars far hade nog lite ont i magen till slut. Man behöver inte ha några problem med samtalsämnen i varje fall när de är med. Love my kusin!!

Ramsey och Nils lekte som besatta och jagade varandra runt i trädgården. Ibland slank de in och vilade några minuter sen var det dags igen. Härligt... ja, ni såg ju bilderna.  Sen låg Nils som en klubbad oxe och sov hela kvällen när lill-sonen och Madde var på bio. De skulle se sista Harry Potter filmen och då kom vi på att vi nog behövde se alla de andra först och inte bara hoppa på den sista. Så igår började min och makens Harry Potter festival med film nummer ett.

Men nu är huset tömt på folk och jag har städat och skurat golven. Maken har tvättat bilarna så nu är allt som vanligt igen. Vi skall strax köra ut till Torsebro, maken och Co skall träna, och jag hänger på en stund. Har ringt och beställt lite smörgåstårta att ta med... Japp, även jag har hamnat i smörgåstårteträsket till sist (*ler*)

Har idag beställt de sista flaskorna vin som fanns i Skåne av mitt favoritvin... nästa gång får vi ta oss till Dorotea om vi skall hitta det. Hur långt är det dit?

//Farmskan

Hej kompis...

Kan vi ta en paus?



Okej då... jag är också ganska trött. Vi kallar på farmor att vi vill ha vatten



Farmor!!! Släpp in oss... vi behöver dricka



Så... nu kör vi igen. 1, 2, 3... spring!!!

//Farmskan

Uppe med tuppen

Idag var jag och Nils uppe med tuppen, tänkte att jag kanske kunde få tid att blogga lite efter hans morgonpromenad. Det har gått i ett sen i tisdags så jag tycker jag hinner inte med det här avkopplande bloggandet riktigt. Bättring... semestern skall väl vara lugn och avkopplande eller?

Igår fyllde sötaste svärdottern Madde 25 år, men eftersom hon valde att vara trogen supporter till lill-sonen som spelade beachhandboll, firades ingenting. Jag var dock nere en sväng och hälsade på i det trista vädret de hade att dras med, verkar som om regn är handbollens öde. Men det påverkar inte killarna så där mycket utan med ena laget gick de till kvartsfinal och med det andra vann de B-finalen. De är makalösa med tanke på hur mycket de egentligen tränar. Sitter väl i generna någonstans (inte mina dock). Maddes mor och far hade tårta med sig till stranden så vi sjöng lite fint och sen fikade vi åtminstone tillsammans... det får bli bättre firande på tisdag.

Igår kväll hade vi sen makens bror med fru och bästaste kompisen Manne här på lite mat och vin. Farmskan hade lite nya rätter att testa och det mottogs riktigt bra. Dottern menade på om jag nu skulle bli värsta matmamman, men så långt skall vi nog inte gå. Två dagar i rad med lite festmat kan ju göra henne lite hoppfull kanske... plus att jag bakat bröd till maten (*skrattar*). Förstår om hon är förvirrad.

Och idag... hipp hurra för bamsefar!!! Maken fyller år och han sussar fortfarande så snart skall vi gå in och väcka honom med lite sång. Tyvärr kan jag inte spela dragspel, vilket han plågar oss andra med varje födelsedag, men jag kan kanske hitta hans inköpta flöjt någonstans och tjoa med. Eller så släpper jag helt enkelt bara upp hunden i sängen... vi får se.

En sväng till farmor och sen blir det tårta och kaffe här i eftermiddag. Sa jag att det var sista dagen av fyra som vi firade honom??

En del skall då alltid överdriva! //Farmskan

Fest i dagarna fyra...

Det är maken och andra kungligheter som vet hur man firar födelsedagar... här hemma är det nämligen fest i dagarna fyra nu när han fyller 50-3. Inte ens jämnt alltså. Men det som är bra med det är ju att Farmskan då får glädje av sina kökstalanger när det gäller festmat. Det är min absoluta favorit att mixtra och pröva mig fram med olika recept. Att laga vardagsmat och sånt är inte min grej, skittrist verkligen.

Igår hade vi Modern och Rolf här på besök tillsammans med Rolfs yngste son och hans familj. Vi startade med ett besök på Naturum där ungarna fick kika runt på lite fiskar och annat skoj. En jättefin anläggning som dessutom är helt gratis att besöka. Efter denna lärdom åkte vi vidare till Glassbåten i Åhus där vi krängde i oss varsin stor glass innan vi for hemåt igen.

Vi skulle ha grillspett och jag hade på morgonen skurit upp allt kött och lagt i marinad... kul när jag kom på att vi lånat ut grillen till grannen. Huvudet under armen har man... men grannen skulle ha en lång förrätt så det löste sig ändå som tur var. En fantastiskt trevlig kväll med mycket vin och god mat men framförallt trevligt sällskap.

Nu står nästa gäng och bankar på dörren... vi hörs imorgon

//Farmskan

Beachhandboll väntar

Kommer lite längre uppdatering närmare kvällen för just nu står jag i startgroparna att åka ner till stranden och lill-sonenes beachhandboll. Men en kort sammanfattning

* Vi har haft en fantastiskt trevlig kväll med härliga gäster
* Hunden Nils, som vi passar, bajsade på matten och Modern trampade mitt i...
* Vi gjorde en grillrätt samtidigt som vi lånat ut grillen till grannen
* Vi har besökt Naturum för första gången

Men allt detta överskuggas av det makabra dåd som utförts i Oslo!! Så fruktansvärt

Man saknar ord helt enkelt! //Farmskan

Telia

Telia är inte mina favoriter just nu... skiten fungerar inte igen trots alla möjliga åtgärder som jag nu gjort över telefon med deras tekniker (efter 18 minuter i kö). Därefter fick jag göra en omstart på allting igen och sen ringa upp igen (16 minuter i kö) för att göra en felanmälan.

- Du får betala tekniker själv om det är fel på din utrustning
- Du menar typ utrustningen jag köpte av er för 3 veckor sen
- Nej, men din dator så att säga
- Men då är det ju fel på alla datorer i huset...
- Eeehhh
- Ja, för det fungerar ju inte från någon dator. Dessutom fungerar det ju alldeles utmärkt att komma åt internet med ett mobilt bredband.

Känns ju väldigt bra om man fått rådet att slänga den gamla anslutningen om det sen visar sig att det är ett annat fel... det borde väl ge några gratismånader eller??

Sorry Paps... din gamla arbetsgivare imponerar inte

//Farmskan

Willys

73 cm kvittoremsa från Willys idag... snacka om att vi behövde handla men givetvis också fylla på inför helgens besök, kalas och festligheter. Hade gjort värsta listan för att inte glömma något och jag tror jag lyckades ganska bra. Men då gäller det ju också att de FÅ saker som ändå fanns hemma fortfarande är kvar när man kommer hem. Idag handlade jag inte så många ägg för jag visste jag hade hemma och inte heller morötter som jag visste fanns i grönsakslådan.

Men då har Dottern bestämt sig för att göra omelett efter jobbet... Det är ju helt OK men man blir lite trött eftersom man nu får kompletteringshandla innan man ens hunnit ställa in varorna i kylen. Det är en av de saker man inte kommer att sakna nu när hon nu skall flytta hemifrån.

Hon hade ju varit på Kiviks marknad också igår och köpt med sig en kartong gräddbullar på vägen hem. Detta berättades med glatt leende igår vilket jag därför hade i åtanke när jag handlade. Tänkte att då kan vi ta varsin gräddbulle till kaffet ikväll när dansken och Lone kommer. Kan säga att jag hittade den tomma kartongen i pappersinsamlingen...



Magiskt!! //Farmskan

Just nu...

är vi fyra stycken som ser ut och känner oss så här...



Vi har idag cyklat i 8 timmar, sammanlagt runt 3 mil helt otränade. Tror fasen knappt jag cyklat sen jag var liten... har sjukt ont i ändan och benen är stumma som bara den. Kommer nog att få problem imorgon när jag skall gå upp skulle jag tro. Men oj vad skoj vi har haft

Men vi börjar med gårdagskvällen som avnjöts i fantastiskt väder nere i Åhus och på Handelsbaren i glada vänners lag och med Patriks Combo. God mat och lite rosé i kroppen, sen var man i form så där" kvällen före" sin första semesterdag. Och vilket drag där var sen... sjukt roligt. Så vi kom inte hem förrän sent och det kändes i morse kan jag lova...



Redan klockan 10 var det samling nere vid Kantarellen med nypumpade cyklar. Vi skulle nämligen ägna en heldag åt en Vin- och delikatess runda tillsammans med kusin P och Jan(a) och ett tjugotal andra. Efter en inledande liten smörgås med gorgonzola och surdegsbröd bar det iväg genom skogen mot Rinkaby. Första stoppet var på Minnas chokladstudio där vi fick provsmaka praliner och dricka vinäger (!) i skithäftiga glas (Vill ha!!!). Vinäger ihop med choklad var faktiskt godare än man kunde tro.

     

Efter det upp på cyklarna igen till en biodlare som bjöd på både lite lärdomar och skrönor men också honung och knäckebröd. En kort stund därefter var det stopp på Sveriges största grönsaksodlare där vi bjöds på fantastiskt god löksoppa med öl.

Nu började det kännas i ändan kan jag lova... och min kedja hade hoppat av tre gånger så maken hade fått göra reparationsarbeten "on the fly" (ytterligare en sak som gör att jag skall behålla honom... plus att han också påpekade att batterier är för dyra). Försökte desparat också klä in min sadel i vårt sittunderlag...

  

Vidare genom landskapet till nästa stopp som var på Åhus Vingård och Rökeriet. Provsmakning av vin och en god tallrik med lax och potatis. Vinet var så gott så det inhandlades en extra flaska till lunchen. Jan(a) studerade etiketten noga så han inte skulle glömma bort vad det hette.

        

Oj vad segt det var att stiga upp på cyklarna igen... det var mer än rumpa och ben som protesterade kan jag säga... men iväg bar det ner till en delikatessbutik som erbjöd lite goda korvar och sen dags för dagens sista matstopp på Ålaboden vid Revhaken. Ni förstår att maken jublade över all god fisk som serverades (*ler*)

      

Tröttare än trötta tog vi oss de sista kilometrarna tillbaka till vår slutstation där vi fick kaffe och god glass. Skulle vi nu vandra hemåt med cyklarna, för jag kan säga att blodtillförseln till allting under naveln nu inte längre existerade. Men vi tog oss i kragen och maken fick en liten extra kick när det vankades whiskey hemma hos Jan(a) innan hemresa. Slitna och med ett löfte att detta var sista gången vi gjorde en sådan tur utan gelé-sadlar så tackade vi för oss och åkte med snälla Dottern hem.

Nu ser jag med spänning fram emot morgonen... skulle förmodligen stretchat
//Farmskan

En sak till... eller två

Man behöver tydligen inte kunna sjunga för att få vara gästartist i allsångsprogrammet som just nu går på TV. Det räcker att vara halvkändis och dessutom ta med sig sin dotter som inte heller kan sjunga. Ibland borde man veta när det är dags att sluta.

Sen måste jag ju lägga till en sak till på gårdagens topp-5-lista, och det är det här med elektricitet (och då pratar jag inte om att sätta i en kontakt i väggen kusin P!). Nej ikväll när jag gjorde lite mat till mig och dottern så slocknade helt plötsligt ugnen och en otäck felkod uppenbarade sig i displayen Error F08. Jaha... typiskt nu när maken inte var hemma och kunna fixa. Jag hatar sånt och skulle utan tvekan ha kunnat köra iväg och köpa en ny ugn.

Men jag sansade mig lite och ringde dansken
- Kan du prova att bryta strömmen och se om det bara är överhettningsskyddet som utlöst
- Hur gör jag det, den är ju inbyggd (japp... färgad blond!)
- Dra proppen

Dra proppen säger han som den naturligaste sak i världen. Jo, jag hittar till proppskåpet men där är ju typ flera hundra olika att välja mellan. Så min riddare i nöden satte sig i sin röda sportbil och susade ner hit. Tog ut proppen och satte in den igen och vips så fungerade ugnen igen.

Nu har den fått sin första varning...
//Farmskan

Nu pratar vi timmar...

... tills det är dags för Farmskans ge mig ett S...  S-E-M-E-S-T-E-R!!!

Idag var vi typ tre man på kontoret så snacka om att man fick mycket gjort. Trodde faktiskt att det skulle bli så också de här sista dagarna så jag hade sparat en massa "måste fixa sen saker". Min vapendragare, lille David, var inte heller på plats och då brukar det bli lite lugnare (*ler*). Nejdå... man saknar allt hans spydiga kommentarer.

Snacka om att det har regnat inatt. Det började vid 7-tiden igår kväll och sen har det hällregnat hela natten, det har trummat taktfast mot uterumstaket. Tog jacka på mig i morse när jag stack till jobbet och det känns ju helt fel så här i mitten av juli. Men nu hoppas jag verkligen att det vänder lite och blir sol för nu väntar en massa roliga upptåg och trevligheter. Vi startar redan imorgon kväll nere på Handelsbaren i Åhus, där vi skall lyssna på våra ständiga sommarfavoriter - Patriks Combo



Kompisen Lena har givetvis fixat bordet närmast scenen (surprise!!) och det gäller att värma upp händerna rejält för när man väl börjar klappa så tar det liksom aldrig slut. Vilket ös de kan ha... me like väry mucho!!

Ingen mer regndans nu mina vänner
//Farmskan

En man i byrån

Tackar tackar säger vi till kusin P och Jan(a) för en trevlig kväll på stan igår. Vi käkade Tapas på Lilla Torg och lyssnade på musik lite här och lite där. Kvällen var fantastiskt varm och skön så man slapp i varje fall regn och kyla. Sov länge sen i morse innan vi for iväg på en husvisning nere i Åhus. Huset låg fantastiskt fint med utsikt över havet men usch vad där var mycket att göra vid det. Vet inte om vi orkar börja om och renovera igen. Så vi tackade för oss och körde hem igen... och sen har det bara varit lugna gatan.

Dottern skulle dock behöva pumpa däcken på bilen och frågade sin far om hjälp.
- Men herregud du vet väl hur du pumpar däcken
- Neeejj det vet jag inte
Maken började mumla sådär som bara han kan när han blir irriterad och jag kände att jag nog behövde träda in och hjälpa till
- Det kan inte jag heller, ropade jag och la till: Är det inte därför man är gift?

Jag menar varför är man annars gift om man inte kan hjälpas åt med saker som den andre inte är så bra på eller tycker är trist. Maken är full av talanger på saker som jag bara hatar, och jag tycker det är rofyllt att stå och stryka men där hittar man sällan maken... Och när jag sen stod där och funderade på detta så började hjärnan verkligen skena kring ämnet om VARFÖR vi människor egentligen valt att leva i äktenskap. Livet hade ju varit så mycket enklare och okomplicerat om man fått bestämma allt själv.

Ja, men man hade varit så ensam, hävdar folk... asch, jag vet inte. En man i byrån hade kanske räckt gott och väl. Men så kom jag på nedan Topp-5-saker som faktiskt är ganska bra och som förmodligen ALDRIG skulle blivit gjorda om man jag levt ensam alternativt varit sådant som jag gnällt högt och länge över.

1) Färdigskrapade rutor när man skall köra till jobbet på vintern
2) Nytvättad och nystädad bil varje vecka
3) Kaffedoft och nybakade frallor varje lördag, klappat och klart
4) Målning (hur sjukt trist är inte det!!!)
5) Toastädning... jag kör dammning och dammsugning

Så... jag behåller honom i avvaktan på att där kommer en hopvikbar modell för byrålådan.
(Och nej... en dildo fixar inte topp-5-ovan!)

//Farmskan 

Degeberga marknad

Åsså tittar lilla solen fram igen!

Jag och maken stack efter lunch till Degeberga marknad, en av sommarens måsten. Inte för att man behöver något utan för att det är kul att vandra runt och glo på folk. För folk var där... ett par tusen till förutom oss och trots det var det bara tre stycken man kände. Rätt märkligt egentligen. Det vi visste var att det skulle inhandlas marknadskarameller, också ett måste, och lite blommor. När man går runt där bland kryddor, krukor, foppatofflor och fula kläder undrar man hur det ens är möjligt för dem att få något sålt. Det mesta är faktiskt bara skräp.



Men trots att det är skräp så blev det ett par nya trädgårdstofflor till maken, ett armband till mig och så lite brända mandlar och marknadsgodis till oss bägge. Hade ju lovat farmor Signe att köpa lite karameller. Hon ville ha polkagriser men där sa jag stopp
- Du kan väl inte äta polkagrisar... du har ju inga tänder människa
Jag fick ett gapskratt till svar (*ler*)
Nej... mjuka nougat och marmelad är vad hon får

Sen en annan sak man kan fundera över. VARFÖR tar folk med sig sina hundar på marknad? Det enda de ser är miljontals med ben, blir trampade på och så ryker de ihop med andra hundar. För att inte tala om värmen... tycker synd om dom faktiskt.

Ikväll blir det en sväng till Kristianstad med kusin P och Jan(a). Lite god mat och något gott att dricka till det sitter fint i den gamla kroppen. Känns som om semestern närmar sig...

//Farmskan

PS! Paps... jag är min fars dotter så det är kanske en snabbkassa för oss bägge?

Regn oh regn

Hällregn hela dagen... hoppas verkligen att det slutar innan jag går på semester. Jobbar måndag och tisdag också i nästa vecka sen är det dags. Ska bli riktigt riktigt skönt.

Förmiddagen innebar som sagt ett säljmöte och det var kul att möta kund igen. Det är ju några år sen jag var ute på sånt men det går inte att komma ifrån att det är ute hos kund man gör affärerna. Att se möjligheterna och ge bra erbjudanden... så skoj! Efter mötet gick jag inom Domus för att köpa mig lite lunch och passade även på att där besöka Systemet för att hämta ut en vinbeställning (låter värre än det är...)

Och då Paps kom jag på en sak som är sjukt irriterande! Framför mig i beställningen / infon stod ett par och skulle lämna tillbaka lite olika flaskor "för deras australiensiska vänner åkt hem". Och när de äntligen var färdiga med det och fått tillbaka sina pengar drog de fram en lång meny "för nu väntades minsann engelska vänner". Vännerna var både vegeterianer och allergiker så det gällde att hitta ett vin som passade till en varierad buffé bestående av både fisk och grönt. Och till spettkakan som var söt i sig själv vad skulle man dricka då? Passade en Jameson till kaffet eller skulle man satsa på en Malt whiskey... Fatta vad denna diskussion tog tid!!

Visst det är en bra service... men för vem? Knappast för de som väntar...


"Du vill inte stå bakom oss... vi tar evigheter på oss..."

Jag och maken hade tänkt att vi skulle ta oss in till Kristianstadsdagarna men det är ju mindre lockande nu när regnet öser ner. Det får nog bli en bra film och soffan istället. Blir det uppehåll imorgon blir det i varje fall Degeberga marknad. En klassisk sommargrej!

//Farmskan


Säljnerven

Godmorgon... gud så gott det var att sova!! Nu börjar man känna sig som en människa igen. Skall snart ut på lite "nygammalt uppdrag" nämligen säljmöte med Älmhultskollega. Känns inte som om det var igår men oj vad skoj det skall bli att möta kund igen. Det rycker allt en del i den nerven ibland... var den nu sitter.

Annars... vem kunde tro att Jonte, Henrik och övriga "riskare" helt plötsligt skulle bli heta



Kanske skall byta bana? Nej... ibland får man helt enkelt inse sin begränsning

//Farmskan

Godnatt

Går och lägger mig nu efter att ha varit uppe i snart 20 timmar... gäsp, gäsp, gäsp.
Man saknar nog en läsk till en full back...



//Farmskan

Lost in Copenhagen

Tidig morgon idag... hade lovat att hämta några "kollegor" på Kastrup för att sedan tillsammans med dessa ta oss in till Kongens Nytorv mitt i centrala Köpenhamn för ett kundmöte. Utskriften med karta ifrån hitta.se hade jag med mig eftersom jag inte har någon GPS och dessutom en icke fungerande Iphone (ooohhh i-landsproblem!!). Men jag hade gott hopp eftersom mina danska vänner på kontoret även hade förklarat att det bara var raka spåret in...

Nej, det var det inte. Avfarten som skulle finnas där på höger sida fanns inte där och några enkelriktade vägar senare var jag helt plötsligt lost in the middle of Copenhagen med tre Stockholmare i bilen. Jag säger bara... pust och stånk innan vi var framme och lyckades parkera i ett garage! En snabb avstämning och en kopp kaffe på ett café innan mötet gjorde också att jag hann lugna ner mig. Min något senare anslutande danska kollega skrattade gott kan jag säga.

Mötet var dock kanon och vi var mer än nöjda när vi skulle åka hemåt. "Kollegorna" tog för säkerhets skull Metron tillbaka till flygplatsen för tiden var knapp. Och det är nu man ställer sig frågan varför jag helt enkelt inte parkerade på Kastrup och gjorde detsamma när vi skulle ta oss in...??. Ja ja det är ju försent att vara klok nu... men själv låg jag som limmad bakom min danska kollegas baklucka hela vägen ut genom stan igen till säker mark.

Om jag tyckte att morgonen idag var tidig är det inget emot imorgon. Klockan 06.00 lyfter planet till Frankfurt... vilket innebär att jag åker hemifrån runt halv 4 imorgon bitti. Vem fasen bokade det planet?? Jaha... jag själv... men det kändes liksom enklare när jag bestämde mig än det gör idag. De andra stack ner ikväll och skall passa på att gå på semifinal-matchen i fotboll.

Who's the looser??
//Farmskan

PS! Tror jag gör som sötingen Nils när han inte heller vill gå ut... totalvägrar!

Tanter på stan

Sista jobbeveckan innan semestern började med en tur ner till Hyllie där jag släppte av stor-sonen och kompis. Två back-packers på väg till Las Vegas och New York... Lite avundsjuk är jag allt, Las Vegas är ett ställe som jag gärna skulle vilja se. Suck... men jag får nöja mig med Lund.

På kvällen var det sedan länge uppgjort att vi i gamla tjejgänget, numera tantmaffian, skulle göra vårt årliga besök på Kristianstadsdagarna. I vanliga fall brukar vi se något uppträde men i år fanns verkligen ingenting som vi ville se över huvud taget så... grillning först på Cissis innergård och sen upp till stan var planen.

Maken körde mig in och man blir bara så trött när man nästan är framme och märker att, jo köttet är med men vinet!!! Lite åldersvarning är det på att ha mer fokus på maten än på drickat. Så snabbt ett samtal till Paps & Babs som kunde rädda situationen med en pet-flaska och lite gott bag-in-box vin. Tack!! Lite goda sallader och tillbehör och så startade vi grillen. Cissis hund som inte kunde motstå det goda lyckades tugga i sig en hel ogrillad, marinerad karrekotlett (med ben!) innan vi hann blinka (*skrattar*).



Riktigt kul, mycket tjatter som vanligt, gamla låtar på Spotify, tårta till kaffet eftersom Lelle fyllde år och så glömde vi nästan bort att vi skulle på stan. Men till slut kom vi iväg bara för att upptäcka att medelåldern ligger på mellan 18-22 och att man nu är att betrakta som "Obs! Antik-varning"... Kunde lätt blivit pinsamt men eftersom vi är ett par skötsamma tanter tog vi oss ner till öltältet på Södertorg där åtminstone några i vår ålder befann sig.

Fick skjuts av dottern hem och idag är jag lite trött... kaffet i morse satt fint

Ser fram emot soffan i kväll
//Farmskan

PS! Och så kommer alla känslorna på en och samma gång...

Grattis Madde

Ett stort grattis till svärdottern som idag vann Åhus Beach soccer med sitt lag, Borens IK. Well done!! Det var extremt varmt att stå där nere och titta på, och jag har lyckats få världens fulaste bonnabränna... på vänstra sidan endast. Otroligt fult och bränner gör det också. Mina söner åkte dock ut i åttondelsfinal och de var nog ganska tacksamma för det med tanke på hur de mådde idag efter gårdagens festande på stan. Idrottskillar!

Stor-sonen med kompis huserar ikväll i källaren, imorgon startar deras resa till Las Vegas och jag har lovat släppa av dom i Hyllie... det blir säkert en härlig tripp och inget festande alls. Mina barn dricker nämligen inte...



But boys... ta det lugnt!

What happens in Vegas stays in Vegas
//Farmskan

The Mud

Gårdagskvällen i Fårabäck var ljummen och trevlig, och dessutom fick jag stifta bekantskap med ett riktigt bra After Beach band som hette The Mud. De spelade mycket bra musik under tiden vi klämde i oss räkor. Eller var det räkor?? Mina var ett mellanting mellan vita och rosa, frågan är om de var kokta överhuvudtaget... Det var inte utan att man var lite orolig i magen under natten. Och Ja, det berodde i så fall på räkorna!

Försökte mig även på lite dans men märkte till min förvåning (!) att jag inte längre har någon kondis what so ever. Men herregud... dags att ta tag i den slappa kroppen!!

Makens spelning hade gått bra, samma låter som på den gamla goda tiden så det var bara att plugga i sladden och köra. En massa Lasse Stefanz och Christer Sjögren förtäljde han mig idag till frukosten... typ "Kan man älska någon på avstånd". Jag får rysningar bara jag hör det... Christer Sjögren. Men den låten har ju åtminstone fått en något annorlunda tolkning av texten som är betydligt bättre än originalet



Kan man älska nån med apstånd, jag har fått en andra chans
Tack vare farbror doktorn, och en framliden chimpans

Nu till beachen och kolla grabbarna och svärdottern!

Tjing och hej!
//Farmskan

PS! Jag saknar ord!!

Inlägg från Lisa

Social-rundan är avverkad... vi startade med farmor Signe som satt och sov djupt när vi kom. Satt alltså rätt upp och ner på en pinnastol med ena foten uppe på en annan pinnastol och sov. Att inte människan rasar i backen...
- Nej men hej Lisa, säger hon till mig
- Lisa??
Japp, idag var jag Lisa. Ingen i vår närhet som jag vet heter Lisa, så vem det är lär väl förbli en gåta. Vi satt ute en stund i det fina vädret och hon var så söt i sin sommarhatt.



Tar man sen kortet från rätt vinkel slipper man de fula knutorna (*ler*)

En snabbis inom Kvantum för att panta flaskor... extremt mycket flaskor. Kön bakom oss var lång och irriterad... hade det varit jag hade jag gått i spinn. Men vi pantade på och kvitterade ut 211 riksdaler. Vidare till Fjälkinge och svärföräldrarna och sen en snabb titt inom Paps & Babs i kolonin. Solen stod på rätt rejält där så man fick sitta i skuggan. Sorgligt egentligen men det kan bli för bra också. I varje fall utan bikini och badmöjligheter.

Ikväll är det räkfrossa nere i Fårabäck för Farmskan. Maken skall vara inhoppare i sin gamla orkester ikväll så det blir lite partaj på varsitt håll. Men det blir ingen lång kväll för min del... känner mig lite trött och behöver nog sova ifatt lite, plus att jag tänkte mig en tur ner till beach-soccern imorgon där sönerna och svärdottern spelar för fullt.

Här kommer förresten bilder på det numera icke-existerande-ruttna-takhvetet

     

På måndag börjar återuppbyggnaden...

Ha en trevlig lördag kväll önskar
//Farmskan a.k.a. Lisa

Konsten att lyssna

Tror nu att jag hittat felet på mitt dator/bredband/router-problem och tog mig därför efter lunch in till staden för att besöka dess Teliabutik. Fick kölapp nummer 40 och endast ett par minuter efteråt var det min tur. Tjejen som skulle hjälpa mig var någonstans mellan 25-30 år och älskade verkligen sitt jobb... att ge service till kunderna (OBS! Ironi!). Jag förklarade att jag hade problem med mitt hemmanätverk som bestod av bredband och trådlös router och... (här avbröt hon mig)

- Du får ta med din in och så skickar vi iväg den för felsökning
- Vilken då?
- Din router, du får en servicelapp och så skickar vi iväg den innan vi ersätter den med en ny.
- Varför skall ni skicka iväg min router?
- Jo, vi ersätter inte direkt, utan bara om vi konstaterar att där är fel på den
- Men det är ju inte er router
- Men du hyr väl den här?
- Nej, det gör jag inte
- Då måste du köpa en ny för 470 kronor

1) Jag är inte intresserad av att köpa en ny router, jag ville titta på ett alternativ
2) Mitt andra ärende var också att uppdatera mitt bredband till något snabbare
3) Jag är en hopplös tekniker och behöver din hjälp och dina råd

Hon lyckades inte med något av det... Ja, pappa nu stör jag mig igen!! Får väl se om vi får till något snart för det är ganska hopplöst att köra på det mobila bredbandet.

Farmor Signe har idag varit på sjukhuset med sina knutor och det konstaterades att det var hudcancer och att de var rätt otäcka. Egentligen vill de ta bort dom men då behöver man gå ganska djupt och därefter ersätta med hud från andra delar av kroppen. Vilken hud då?? Hennes skinn hänger ju knappt ihop så att flytta det runt på kroppen ser man ju nästan som omöjligt. Så nu skall de testa med en cellgiftssalva istället och se om de kan minska dem istället. De tog åtminstone lite hänsyn till hennes ålder i bedömningen och det var ju skönt. Vi får väl se hur det går... stackars lilla farmor, tror hon var rätt trött efter dagens bravader!

Själv har jag varit på klippning och lite påfyllnad på utväxten... som ny igen!

Happy weekend everyhopa
//Farmskan

Stor-sonens 24 timmar

Stor-sonen anlände igår och undertecknad mamma hämtade upp honom på stationen i staden. Det är nog en underdrift att kalla honom irriterad, snarare mycket irriterad.

- Vilket jäkla dygn jag har haft... väser han när han studsar ner på sätet

Men vi tar det från början:
Det hela börjar med att han sent i onsdagskväll, efter jobb och träning, tappar sina nycklar till lägenheten ur väskan och således inte kommer in utan får kontakta en låssmed. Denna anlände först vid 22.45 på kvällen så det blev till att tillbringa några timmar i trapphuset. Detta dagen innan den stora packningen för hemresa och USA-tripp (nej, min son förbereder ingen packning!). In kom han dock till slut men det kostar ju några sköna pesetas plus att han förmodligen åker på att byta ut låset (säger han uppgivet)

Sen visar det sig att tåget till flygplatsen i Zürich är försenat och när det väl kommer är det utbytt till något som snarare är ett godståg och som är olidligt varmt (förklarar han med inlevelse). Plus att när han väl är framme upptäcker han att inget av hans kort fungerar utan signalerar chip-fel (kanon nu när han skall till USA...)

Väl framme på Kastrup, i god tid för att hinna med tåget till hemstaden, råkar han i klorna på bagagefolket som även undertecknad kan hålla med om nog är jordklotets värsta sniglar. Först efter en lång stund kommer där några väskor ifrån Zürich för att sedan avbrytas mitt i och leverera väskor från Budapest. Folk klagar och springer omkring men inga fler väskor... några minuter innan tågets avgång kommer de så åter på bandet och stor-sonen rushar till perrongen. Hinner inte köpa biljett utan tänker att det köper han på tåget. Yeah right... köpa biljett på tåget har man inte som service längre utan konduktören och han hamnar i en ordväxling á la högljutt och det slutar med att han får ett inbetalningskort på 800 kronor för att han inte har något färdbevis (jag väljer att inte skriva vad han kallade personen...)

Men nu är han i tryggt förvar hemma hos mor... lite nya frallor till frukost och sen en härlig helg med beach-soccer med kompisar, fest på stan och sen avresa till USA.

Imorgon är alltid annan dag! Låt oss njuta av den...
//Farmskan

Bullmamman



Den traditionella bullmamman och husmordern.... Hon som varje kväll möter sin make och sina barn med en väl komponerad middag, nybakta bullar och ett Ajaxdoftande hus. Som pysslar och fejar och lagar och lappar.

Ser ni mig framför er?? (*skrattar*)

Dottern hade igår (förgäves!) försökt hitta nål och tråd hemma i vårt hus. Letat i lådor och garderober för att till sist ge upp och bara inse att något sådant nog inte fanns att finna i vårt enkla tjäll. Hon hade beklagat sig för sin kompis men hon hade bara tittat på henne...
- Men du... Åsa är väl knappast den typen som syr!
- Nej, men...
- Känns mer som om hon handlar nytt om det går sönder eller ber någon annan fixa

Och oj som kompisen hade rätt! Och oj vad jag började fundera över detta igår kväll... Varför är man inte den där bullmamman och husmodern egentligen. Jag hoppas att det snarare är brist på intresse än på talang för jag kan om jag vill (tror jag i varje fall). I skolan lyckades jag åtminstone sticka en lovikavante på två terminer, sen fick det bli träslöjd. Där lyckades jag å andra sidan bränna av håret på en klasskompis när vi skulle starta någon låga för att smälta ner färgpulvret till ett smycke. Nej, mina föräldrar är inte så bortskämda med några vackra alster som deras dotter kärleksfullt tillverkat.

Men man får helt enkelt vara glad att man blev som man blev, när man inte blev som man skulle.

//Farmskan

PS! Hur enformigt är egentligen ugglans parningsljud? Enformigt och fruktansvärt irriterande, åtminstone klockan halv fem på morgonen. Sexa er på kvällarna istället tack!

Svartfisken

Kollegan mitt emot mig på jobbet har just nu blivit värlsberömd. Anledningen? Jo, han var ute och fiskade i veckan och lyckades fånga en Engelsk svartfisk.



Tydligen är det mycket ovanligt och därför har nu frysboxar skickats från någon myndighet som fisken skall läggas i, pressreleaser har gått ut och det är världens hallabaloo... Jag tycker bara den ser ut som en vanlig fisk och jag tvivlar på att jag hade ens förstått att den var så annorlunda. Enligt fiskekännare har den tydligen inte fångats i Sverige på 64 år... amazing.

Ja, är det inte tjuvar så är det ovanliga fiskar, alltid händer det något!

Såg på Allsången igår och förundrades åter igen av fenomenet Håkan Hellström. Visst han gör en del bra låtar men pojken kan ju inte sjunga alls tycker jag. Dottern som är helt besatt av denna man, hon blir helt förnärmad om man ens pratar om det. Hon tycker han är en av Sveriges bästa musiker och sjunger med känsla... ja, jag vet inte. Men låten som han sjöng igår hade ju en och annan riktig vacker textrad:

Jag flyger upp och ner, känns som jag faller igenom igen.
Jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din

Vackert, vemodigt och kanske till och med.... bra
//Farmskan

PS! Git, håller med... man blir skitförbannad!

Himlen runt hörnet

Tror jag har hittat felet till datorstrulet... den trådlösa routern verkar inte vilja fungera som den ska, vilket gör att allt är trööööögt som bara den och det går inte att skicka mail ut eller ladda något över huvud taget. Har kollat bredbandet och det är OK och datorn är ju ny så det finns liksom inte så mycket kvar. Skall åka ner och köpa en ny imorgon och hoppas på att stor-sonen kan installera den när han kommer till helgen. Jag hatar verkligen när det strular!


Hade ju tagit en massa "fina bilder" på garaget (eller det före detta garaget kanske man skall säga) som jag skulle lagt upp. Där mögel och ruttna bjälkar snart är ett minne blott. Nu har vi bokstavligen himlen runt hörnet så maken hoppas givetvis att det inte regnar nu fram till måndag när byggfirman (förhoppningsvis!!) kommer som utlovat och börjar sitt bygge. Han och broder Nils slet bra hela kvällen med att riva. Men kanske... om det går som jag vill att vi kan lägga upp dessa "fina bilder" i veckan. Bara som ett skräckexempel på hur ett tak inte skall vara.

Igår hade vi en lite udda incident på jobbet där en person helt obemärkt tog sig in och försökte stjäla datorer. Rena turen att en kollega började fundera på vem killen var, själv lade jag inte ens märke till honom. Han kom på lunchen när det är lite mindre folk och sen satte han sig helt fräckt på en plats och började koppla ur datorn. När kollegan gick ditåt, lyfte han bara luren och låtsades ringa "Var skulle jag gå sa du... aha till höger, men då gick jag fel..." Han påstod att han gått fel och skulle till Previa. Ja, eller hur, då frågar man väl någon om var man befinner sig, sätter sig väl inte och kopplar ur datorer... eller??

Fräckt är bara förnamnet, själv heter jag
//Farmskan

Hemma kaos

Just nu är jag bara så jäkla förbannad på datorh-vetet!!!!!
Skaffa mig en IT-tekniker nu som gör hembesök, jag betalar just nu vad som helst

HATA TEKNIK!!!  //Farmskan

Myrstacken

Välkomna till Myrstacken! Två rejält flitiga myror har jobbat på i värmen... från åtta i morse fram till nu har vi pysslat och grejat här hemma, jag inne och maken där ute. Så behagligt trött känner man sig nu, men förmodligen kan man knappt stiga upp imorgon. Jag är i varje fall inte van vid att jobba med kroppen, kontorsråtta som man är.

Jag avslutade min flit-dag med en tur i trädgården och ryckte ogräs. Granntanten kom ut med en lång sekatör och klippte några grenar på måfå i olika buskar, utan någon synbar strategi. Efter cirka 5 minuter gick hon in igen och började såga sönder en stor TV-kartong. Hon är lite rolig den där tanten, helt disträ. Bilen brukar stå med öppen baklucka eller dörr hela nätter, vare sig det regnar eller inte. Och när hon backar ut bilen så får hon ofta med sig soptunnan ut på gatan också... skall man lägga sig i eller inte? Hmmm

Maken har fortsatt slita med taket och har nu endast brädtaket kvar mellan himlen och garaget. Imorgon kommer broder Nisse med motorsågen så då ryker det sista. Containern kommer förhoppningsvis också imorgon så vi kan slänga all skit som just nu ligger huller om buller inne i garaget. Fasen vad jag längtar tills det är klart!

Den enda utflykt vi unnat oss idag var när vi hämtade ett släp nere i Fårabäck. Två stugor till salu som "mäklare Malm" gärna visade oss och Ja, nu är det fasen dags. Vi måste ge oss själva en spark i häcken och inte bara prata om det hela tiden. Imorgon ringer vi den riktige mäklaren.

En lugn vecka på jobbet framför mig, inga resor och hemarbete på fredag. Skall lämna bilen på service på morgonen så det finns liksom inget val.

Jo, förresten man har ALLTID ett val, man skall bara överväga konsekvenserna
//Farmskan

Tobias Grahn

I dagens Kristianstadsblad fanns den sedvanliga "Sportduellen". Två personer som får uttala sig om helgens idrott, idag representerade bland annat av den smått hybriske Tobias Grahn i Mjällby AIF. Mannen som har en övertro på sig själv som är helt outstanding.

På frågan: Dam-VM, Sverige mot Nordkorea, vad tror du? svarar han ödmjukt:

Det är inte ett skit intressant. Jag har inte sett en dammatch på tio år. Men jag vet att tidningarna skriver mycket om det, men det bläddrar jag bara förbi, det känns passé för min del. Och då är det omöjligt att säga något om resultatet. Om jag skulle säga att det blir 1-0 (och nu kommer det...) framstår jag kanske som en komplett idiot och det vill man ju inte.

Nej men eller hur!! Varför befästa något på pränt som alla redan visste?



Det har varit en lugn och skön lördag som startade med en härlig stund hos thai-massören. Jag är fortfarande helt mör i kroppen efter hennes hårda fingrar. Gott, gott, gott. Sen en liten sväng till farmor som idag var mycket fundersam på det mesta. Kallelsen till sjukhuset för hennes utslag hade kommit och hon var nog lite kluven hur hon ville göra. Hon tror ju att man kan ta bort dem på plats och inte behöva åka in men det är ju helt omöjligt. Men utslagen är riktigt otäcka nu, även om de inte kliar så växer dom och är inte roliga... får kanske höra med doktorn först vad som egentligen händer om vi inte tar bort dom.   

Ja, det är inte lätt att bli gammal, som hon sa lite uppgivet när vi gav oss av.

Man ska kanske inte klaga när man är lite trött så här en lördag eftermiddag.
//Farmskan

Det är inte lätt att va ödmjuk



Den här är till dig käre far! Och bara för att spä på dina "funderinga"r så glömde jag säga att taxichauffören som igår tog oss mellan kontoret och flygplatsen på vägen hem, för det facila priset av 950 kronor, KAN ha varit Norges sämste bilförare. Han pumpkörde konstant i 6 mil. Man var inte jättesugen på mat när man var framme precis för den man åt till lunch hade åkt upp och ner i strupen hela resan. Sådär... nu har jag nog retat mig färdigt (*skrattar*).

Men nu är det fredag och helg... tror det var längesen jag längtade så mycket till en helg som jag gjort idag. Beror säkert på att det börjar närma sig semester och att man är allmänt trött men också för att det är så mycket som rör sig just nu i mitt huvud och en massa som skall redas ut innan ledigheten. Så ikväll har vi bara ätit gott och delat lite vin och nu skall vi mysa i soffan. Tror vi behöver det faktiskt. Känns som om man aldrig någonsin har tid för varandra.

Det skulle behöva åska tror jag... varmt som bara den här hemma. På TV:n rullar något gammalt humorprogram med Magnus & Brasse. Vad hände egentligen med Brasse? Vad gör han idag? Fem myror och fyra elefanter, fel, fel, fel... Humor på hög nivå!

Någonstans där inne finns jag nog, men just nu är jag blind
//Farmskan

PS! Mulle! Sorry... men det var så himla sött!

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0