Regnig söndag

Precis kommit in igen efter att ha planterat lite tulpaner i trädgården. Tulpaner som vi köpte i våras när vi besökte Keukenhof i Holland och som nu skickats till oss här hemma efter blomning. Skall bli kul att se om de blir lika fina som där nere. Vädret var dock inte det mest gynnsamma... regnet öser ner och har gjort så hela helgen precis. Bara för att vi bestämt oss för att vi skulle vara i trädgården. Så typiskt! Men nu är lökarna i jorden åtminstone, så check på det.
 
Helgen har varit trevlig... i fredags hade vi pizzakväll med några kompisar kombinerat med lite spel. Så härlig avslutning på ett rätt så jobbig vecka. Sen när trädgårdspysslet inte blev av så blev det istället en tur till IKEA i lördags. En fåtölj och lite skåp till garaget skulle inhandlas. Det blev den här och jag älskar den!
Så nu star den så grann uppe i gästrummet och äntligen är det helt klart (*ler*)

Igår kväll var vi sen en tur till Fårabäck för lite middag hemma hos Lena och Ingvar i stugan. Så mysigt och fullständigt becksvart där nere nu. Tror vi var de enda där i hela området. Vi kikade lite på "Så mycket bättre" men jag vet inte... det är inget program som jag gillar. Jag tycker det är så pretentiöst på något sätt. Antagligen ganska ensam om att tycka så men så är det helt enkelt.

Idag blir det lugna gatan innan en ny vecka snart drar igång. 10 veckor till jul och bara 5-6 veckor tills jag får börja sätta upp ljusstakar och stjärnor. Har givetvis inhandlat en ny också... ha ha ha
 
//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0