Lagen om allts...

 
//Farmskan

Borgen

Har snöat in på den danska TV-serien "Borgen" (ja, jag gillar film och serier!). Men vad hittade man väl där i den serien... en ny hunk. Mumma!
 
 
Vad säger du kusin P?
 
//Farmskan
 

Ny dress code på jobbet

Hällregn och storm är ingen bra kombination och i morse var det verkligen ett rent h-vete som man säger... Ingen idé att ens tänka på ett paraply, de få stackare som försökte fick se sina paraply krängas ut och in av vinden och ändå bli dyblöta. För dyblöta var precis vad vi blev, från insidan till utsidan.
 
Även min kollega hamnade i detta och därför såg det ut såhär när jag kom till kontoret
 
 
Ja, sådan dress code kan man också ha (*ler*)
 
Men nu skiner solen... omväxling förnöjer
//Farmskan

Tillbaka i rutinerna

För första gången på snart två veckor känner jag mig frisk igen helt och hållet. Ingen snuva kvar och inte heller trött så fort man går en sväng eller tar sig upp för trapporna till jobbet. Så jäkla gott! Nu hoppas jag att förkylningar och influensor håller sig långt borta ifrån mig. Idag var jag också för första gången på länge och solade... skönt att komma in i det igen. Behöver ju träna upp kroppen inför Curacao... tiden går fort till vi skall åka nu.
 
När jag flög hem i söndags så hade jag glömt och checka in i tid vilket gjorde att där inte fanns någon plats i gången. Jag vill gärna sitta i gången för jag vill ju fort av planet alltid. Hur som helst, långt fram och i gången var alltså inget alternativ så jag fick välja långt fram och fönsterplats. Intill mig kommer där så en "gubbe" och slår sig ner och drar direkt upp en tidning som han fläker upp både över sig själv och över mig. Sitter sen och brer sig hela resan ner och invaderar även in på mitt säte.

Jag försökte verkligen att inte bry mig, helt enkelt bara ignorera honom och det lyckades ganska bra tills vi väl landat och skulle gå av. Tror ni han reser sig? Nejdå, han sitter lugnt kvar och låter andra gå av före honom. Då fick jag ett bryt verkligen... varför sitta på gångplats om man inte tänker hasta av? Ja, jag vet att jag är otålig men där finns faktiskt vissa regler man bör förhålla sig till. Vill man ta det lugnt så sitter man inte långt fram och absolut inte på gångplats. En smäll på huvudet kan han få...
 
Och så har jag ätit en påse chips ikväll... bra där Farmskan!
 
 
Jag får väl bli smal i ett annat liv helt enkelt
//Farmskan
 

Bara älskar den!!!

Världens bästa bild på två av mina älsklingar
 
 
Tillbaka i Amsterdam och en ny jobbvecka... faktiskt skönt. Och drottningen har abdikerat, men tyvärr inte till förmån för mig. Synd, kunde varit en kul och annorlunda utmaning (*ler*)
 
//Farmskan

Vilken helg!

Ligger och bloggar i en hotellsäng i Köpenhamn. Maken och jag har precis varit nere och käkat en god hotellfrukost och nu skall vi snart ut och gå en sväng i det något kylslagna vädret. Lite lunch på stan och sen bär det hemåt igen till våra respektive boende... men vilken härlig helg jag haft!
 
Det började i fredags eftermiddag med att jag hade en liten återträff med högskolegänget. Vi försöker ses så där en två tre gånger om året och bara snacka lite, så vi träffades över ett glas vin på Nostalgia. Därifrån for jag sen iväg för att fira Sanna, med "gamla" tjejgänget (ni vet Nenne, Cissi och Sassa brassa som maken brukar säga... han kan nämligen aldrig skilja dem åt och så heter alla nästan samma sak också...). Nåväl... vi hämtade upp Sanna vid stationen och sen drog vi ut till Hammar och Cissis fina lägenhet. Stoj, stim och skratt, gympapass (!) och god mat. En helt otroligt rolig kväll helt enkelt.
 
 
Det där gympapasset i Cissis garage vet jag inte om det var så genomtänkt men det var riktigt skoj. Hon avslutade passet med att alla skulle slå en kullerbytta på golvet... amen fatta! Jag har väl inte slagit en kullerbytta sen jag var typ 10 år. Helt övertygad om att jag skulle bryta nacken... fint och komma tillbaks till jobbet och försöka förklara det liksom. Kan se framför mig när de frågar "men varför skulle ni slå en kullerbytta...?" Hmmm.... men skoj var det. Och sen fullt ös hela kvällen och det hela avslutades framåt nattkröken med en sång- och danstävling. Jag har nog inte skrattat så mycket på väldigt länge. Helt hes och genomsvett... Hade sagt till maken att "jag nog inte blev så sen" så han var nog lite förvånad (och jäkligt svårväckt) när jag kom hem. Hade ju inga nycklar så jag stod och ringde på porttelefonen i säkert fem minuter innan Dottern vaknade till liv och kunde släppa in mig. Ja ja, that's life!
 
Men tack tjejer för en fantastisk kväll!
 
Sen upp tidigt på lördagen... suck.... och bort till massagen och därefter till Sascha för klipp och lite styling. Jag och maken skulle ju som sagt till Köpenhamn för lite konferens och party med kollegorna från Danmark. Så iväg med tåget och incheckning snabbt som tusan på hotellet. Lite föreläsning och sen en trevlig kväll i Köpenhamn. Maken tyckte nog det var lite svårt när alla 20 pratade danska, högljutt runt omkring honom men han nickade på de rätta ställena (*ler*).
 
 
Två kvällar med party tar ut sin rätt dock... så vi dök i säng runt ett. Det var nog ett klokt beslut tror jag... känns så idag i varje fall. Och som sagt... nu en liten tur på stan och sen åker vi hemåt.
 
Jag är glad, mätt och nöjd efter en härlig helg
//Farmskan

Fix och trix

Så har jag checkbox på det som skulle fixas dessa skälvande timmar i Svedala. Viktigast var passet och det gick galant, nu får jag hämta det nästa gång jag är hemma. Skönt att få det gjort.
 
-21 grader här i morse när jag vaknade... -21 grader. Huga säger jag bara. När man drar in ett andetag så fastnar näshåren, jätteäckligt. Enligt uppgift från kontoret var där 0 grader och sol i Amsterdam så de drog nog vinstlotten denna gången. Hoppas det håller i sig tills jag åker hem igen.
 
Imorgon åker maken och jag till Köpenhamn, för en weekend med kollegorna. Skall bli spännande att se om maken hänger med på ett danskt föredrag (*ler*). Själv är man ju mer eller mindre schizofren med språken och blandar friskt mellan svenska, danska, engelska och holländska. Låter nog ganska roligt när man skiftar runt sådär. Skoj skall det bli i varje fall och är det fint väder kan vi ju ta en tur på Ströget innan mitt flyg lyfter på söndag. Det får vi hoppas på helt enkelt.
 
Önskar er en skönt helg!
//Farmskan

Kort visit

Två intensiva dagar är till ända... massor av diskussioner, bra och nyttiga sådana men det lämnar ju också mycket tankar kvar i huvudet som man skall bena ut. Men det blir nog tid till reflektion också vad det lider. Men just nu är jag bara glad över att vara hemma, om än bara för en dag. Maken har gjort så fint i lilla badrummet och målat, så nu får jag väl göra det där lilla sista. Ni vet... mattor, handukar och lite sånt. Det roliga (*ler*)
 
Imorgon blir det en tripp till passpolisen. Mitt pass är nämligen på sluttampen och jag vill inte riskera att bli utan nu när vi snart skall resa, så imorgon måste det fixas ett nytt. Sen har jag beställt lunch hos Paps & Babs (mums!) och därefter blir det att jobba lite hemifrån. Kvällen skall spenderas med goda vänner så det ser jag riktigt mycket fram emot.
 
Förresten måste jag ju berätta... maken och jag har köpt sommarstuga. Jodå så att... Vi sprang på en riktigt fin stuga bara si så där och lyckades pruta ner den dessutom. Så nu kan vi spendera somrar och helger med bara två minuters gångväg till havet. Det skall bli hur gott som helst!
 
Har inga bilder men lovar att fixa det så småningom.
 
//Farmskan

Så drar vi till CPH

Så är det redan tisdag kväll och imorgon drar jag till Köpenhamn (om inget snöoväder står i vägen förstås...) Två dagar med kollegor och lite planering och sen på fredag så åker jag hem till K-stad för att fixa nytt pass och träffa lite vänner på kvällen. Och sen är det lördag igen och jag och maken åker till Köpenhamn över helgen. Skall ha lite partaj med kollegorna därifrån så det skall bli riktigt kul. Så bara en snabbtur hemma denna gången.
 
Idag har det varit riktigt skönt väder här nere... sol och kallt, en riktig vinterdag. Fortfarande fullt av snö överallt så man håller på att slå i backen bara man går ut men med kängor på så går det an. Fast det är inte utan att man längtar till våren nu... och helt otroligt nog bara ett tiotal veckor till vår semestertripp. Tiden rullar
 
Bara måste säga också att den där psykläkaren som varit i radion nu några dagar och som vägrat sin sextrakasserade patient en kvinnlig psykolog... han måste väl vara från en annan planet eller? Och vilka uttalanden människan gör hela tiden. Det ena värre än det andra... och dessa människor skall hjälpa andra trasiga människor tillbaka till livet. Man blir ju fasen mörkrädd! Så var det sagt!
 
Nu skall jag steka lite köttbullar... japp, IKEA köttbullar
Mums!
 
//Farmskan

Det här med snöröjning

Nu skall vi tala om snöröjning... Eller rättare sagt avsaknaden av snöröjning. Det har alltså snöat och gator, trottoarer och allmänna ytor är belagda med ett cirka fem centimeter tjockt snötäcke. Hade det varit hemma i Svedala så hade maskineriet dragit igång med skrapor och kommungubbar med spadar. Men här... inte ett spår av några kommungubbar. Helt tomt, öde, nada
 
Sopor ligger kvar på marken och man pulsar fram så gott man kan på trottoarerna. Vet ni hur slirigt det kan bli i en trappa ner till Metron? På en skala ett till tio så minst tio. Och eftersom ALLA åker kollektivt när det snöar så blir det bara värre och värre ju längre upp på dagen man kommer. Jag börjar snart undra om de har snöröjare över huvud taget. Har inte sett en skrapa eller plogbil heller för den delen.
 
Ja ja... bara flyget lyfter på onsdag så är jag nöjd
 
Idag har jag jobbat några timmar bara för att komma igång, det var sjukt skönt! Äntligen kan man använda hjärnan till annatbän att producera snor. Me lööööv!
 
nu blir det lite kaffe
//Farmskan

Söndag och snö

Söndag eftermiddag och Farmskan är på benen. Lite snuva och hosta kvar och en whiskeyröst som kan få Leif Smoke Rings blå av avund men ändå... på benen och utan feber. Imorgon skall jag ta mig till jobbet om så bara för att jobba en halvdag. Men bara komma ut och träffa folk, andas frisk luft och försöka få igång hjärnan igen efter denna härdsmälta som senaste veckan varit. Farmskan är inte bra på att vara sjuk. Och nog för att jag kan uppskatta ensamheten i vanliga fall men efter fem dagar utan social kontakt... ja, då är det jobbigt. Man känner sig hyfsat ensam och isolerad kan jag säga. Men men... nu tar vi nya tag.
 
Fick också lite samtal idag som piggade upp i mörkret. Först kusin P som alltid lättar upp min vardag och sen från min tyska väninnan Corinna. Så helt osocial har dagen inte varit. Ibland är ett samtal precis det man behöver. Paps har också varit snäll och ringt och checkat in på mig med jämna mellanrum så helt eremitiserad har man ju inte blivit. Även Lily har ju skypat med farmor flera gånger denna veckan. Älskar Skype!
 
Just nu har det dock åter igen börjat snöa ute och alla som följer bloggen vet vad det innebär. Snö, då stänger vi ner landet. Skulle inte förvåna mig om jag inte kommer iväg i veckan heller. Då bryter jag ihop... då tror jag det är en konspiration för att få mig att för alltid stanna i detta snöhatande land. Fast på onsdag flyger jag SAS och de brukar ju vara något mer snösäkra... vi håller tummarna för det helt enkelt.
 
Har ni inte läst Keplers senaste bok "Sandmannen" så gör det. Ohyggligt spännande och bra! Det var dagens boktips från mig till er!
 
Ta hand om er och lite inte flunsan ta er!
//Farmskan
 

Besviken som få...

Så jäkla besviken är jag idag... besviken på att jag inte är MER frisk än igår och därmed kanske hade kunnat unna mig en liten utgång. Men nej... det går bara inte, jag orkar inte. Och idag var det ju också en lunchträff med andra svenska tjejer/kvinnor i Holland så jag är sjukt besviken just nu. VILL INTE MER!!
 
Men, vad gör man, man kapitulerar och drar något gammalt över sig
 
 
Pigga upp mig nån...
 
//Farmskan

Uttrååååååkad

Idag är första dagen som jag börjar se en ljusning på detta elände som jag nu förstått är influensa. Det är nämligen första dagen som jag anar något annat än en diffus dimma utanför min huvudbubbla. Jag kan faktiskt se, känna och ana något utan att huvudet går i bitar eller att jag hostar sönder kroppen.
 
Kollegan kom förbi igår med frukt och medikamenter så jag klarar mig ett tag. De är snälla mina vänner här nere! Inte för att jag har kunnat äta så mycket, mest varit flytande i form av te eller så. Men idag har jag knaprat i mig två kex och lite vindruvor så livskrafterna börjar återvända... Det var längesen jag varit så däckad tror jag. Sist var nog 1991 när jag låg i lunginflammation i en hel månad och sen hade en hel månad med halvtid för att komma igång igen... då var jag också helt färdig. Men som sagt... inte så illa och dessutom betydligt bättre idag. Det finns hopp! Framförallt så saknar jag frisk luft så om det fortsätter i denna riktning skall jag gå ett varv runt huset imorgon förmiddag, bara för att få lite frisk luft i lungorna
 
Har tvättat sängkläderna idag och tagit en dusch... bara det gjorde ju hur mycket som helst
 
Helgen blir lugn och skall samla krafter till nästa vecka
Och så har jag bokat en resa till Motala i februari... dit längtar jag!
 
 
//Farmskan

This girl is on fire!

Den sången passar verkligt bra för Farmskan just nu. Tredje dagen som totalt däckad i influensa med feber och hosta, snor och elände. Buhu!! Med facit i hand var det ju en jäkla tur att planet var inställt, för sitta på möten och vara sjuk är ju inget man vill precis... Plus att jag har sovit bort snart två dygn, suck.
 
Kollegan var snäll och kom bort med medicin till mig i förrgår så jag åtminstone fick lite lindring. Skall ringa och be om lite mer Alvedon och lite te. Te är det enda jag får i mig och kan behålla.
 
Som ni hör... Mest elände
//Farmskan
 
PS: Ett högt och ljudligt HURRA till finaste Babs som fyller år idag
Många kramar, vi ses nästa vecka

Så stänger vi bara ner landet

Dagens lärdom: Åk aldrig med KLM om det är mer än 3 snöflingor i luften. Du kan lita på att allt är inställt... Suck! Som jag skrev igår så var planet 09:50 som jag skulle flyga med inställt (hur de nu kunde veta det redan igår). Så efter mycket om och men och långa telefonsamtal och HUTLÖSA ombokningspriser så blev jag ombokad till 07:45. Klockan ringde tidigt och jag begav mig ut till flygplatsen bara för att mötas av att det var inställt.
 
- Vi har bokat om dig till ett SAS-plan istället 10:25
- Men det är alldeles för sent, då hinner jag inte.
- Nej, alla andra plan är inställda och man vet ju inte om det planet går heller
 
Liten paus...

- Hade du varit här lite tidigare kunde du åkt med SAS-planet klockan 7
- Men hur kan det lyfta om inte ert plan kan det?
Det fick jag inget svar på dock...
 
Jag bestämde mig för att bara strunta i allt ihop, sådär kul att sitta på flygplatsen i 4 timmar för att sen kanske ändå inte komma iväg så jag åkte hemåt igen. DÅ ringer det en liten indisk man från KLM (kundservice i Indien!), 15 minuter innan avgång och säger:
- Solly, your flight has been cancelled...
 
No shit!
//Farmskan
 
KLM... Bara vidbrända toast till er idag!

15 grader är kallt!

Usch och hy... (nej, jag menade verkligen inte fy utan hy). När jag vaknade så hade jag bara runt 15 grader i lägenheten. Nu hade termostaten till värmen lagt av... jag blir tokig! Allt verkar falla sönder runt om mig just nu, två datorer, nu värmen och som lök på laxen så är planet jag skall flyga med imorgon inställt. Ja, men det har ju snöat två flingor idag och då... ja, då ställer man in.
 
Nu går jag hem och drar något gammalt över mig!

 
 
//Farmskan

Livet som "ut-cybrad"

Lever just nu ett liv utan dator som fungerar.  Man blir rätt frustrerad för det är så mycket man måste fixa via den hela tiden. IT sliter hår och fick blåsa den helt i fredags (suck!) men när jag sen kom hem så hade de glömt att installera mitt nätverkskort (dubbelsuck!) vilket innebär att jag inte kan använda mitt bredband heller (trippelsuck!)
 
Helt ut-cybrad... tur man har sin iPad
 
Men maken och jag har det lugnt och skönt. Idag har vi gått en rejäl långtur i det fina vädret. Sol och runt nollan... Härligt!!!! Ta hand om er, det gör vi
 
Glömde ju också igår... GRATTIS finaste Elin på din födelsedag!!!!
//Farmskan
 
PS! Makens stolta kommentar igår:
- Jag har faktiskt gått ner 1,2 ton... 
Tror han har fastnat i långtradarbranschen...

Börja aldrig!

Lyd mitt råd... börja ALDRIG spela Candy Crush Saga! Ni blir helt beroende av det. Man glömmer äta frukost, man går och lägger sig sent, man blir helt uppslukad av det... och tokig! Speciellt om man fastnar på någon nivå och inte kommer vidare. Jag har en tid stått på nivå 23 och gjort massor att försök att fixa nivån och komma vidare. Icke sa nicke. Men igår kväll när jag kom hem efter en middag med våra kunder, typ 11 på kvällen och med något glas vin innan för västen... ja då Tjoff... då klarade jag det. Flinkare i fingrarna kanske (*ler*)
 
Restaurangen vi var på igår hette FYRA och hade startats av två svenska kockar med fruar. Mycket god mat, otroligt snyggt upplagt och med det där lilla extra. Det är kul att komma till en sådan restaurang och också utan att bli skinnad in på bara benen.
 
Ikväll kommer maken... det blir en helg med total avslappning. Inga guidade turistturer

//Farmskan
 
PS! Vad var det jag sa... Fredag och tomt i tunnelbanan 07.33

Andra bullar

Man kan väl säga att jag blev något förvånad när jag öppnade påsen med frusna kanelbullar på jobbet idag. Jag skulle nämligen vara en snäll chef och bjuda på "fika" (vilket holländarna inte riktigt förstår innebörden av ännu...) och hade därför införskaffat en påse frysta kanelbullar på IKEA:s foodavdelning. Bara att värma i micron tänkte Farmskan...Men nej, det var deg, ej bakat över huvud taget och det skulle således in i ugn. Ridå!
 
Men kollegorna räddade situationen med att omförvandla micron till ugn och vips hade vi nybakat till kaffet. Luktade gott på hela kontoret.
 
 
Inte ens en halvfabrikatsbagare kan jag bli...
//Farmskan

9 januari

9 januari... mörkt och regn. Eller nej, regn är det inte för du behöver ingen paraply men det är sådant väder så att du är dyngsur ändå när du kommer till jobbet. Känns som om det bara ligger vattendroppar i luften. Inget droppande från himlen... märkligt. De har lovat torrare och kallare väder till helgen och hellre det än detta gråa. Det roliga är ju att så fort de pratar om kallare väder så börjar alla holländare slipa sina skridskor
- Men behöver inte isen ligga lite innan man ger sig ut, räcker ju knappt med en dag
- Nej, nej... man kan åka på kanalerna
Jaha... förlåt mig då

Men gissa om jag längtar till den 1 april...

 
Fick ge mig och gå hem från jobbet igår efter lunch. Huvudvärken var inte nådig och en frossa som hette duga. Hem och tappade upp ett hett bad (aj, vad det gör ont att lägga sig i det!) och sen på med en massa kläder och in under fällen. Svett, svett, svett. Lite gulaschsoppa och te på det och idag kände jag mig bättre. Huvudvärken är borta och frossan också. Fortfarande lite matt men ändå helt OK att ta sig till jobbet. Nu håller vi tummarna på att jag svettades ut skiten.
 
Jag skall i varje fall ge den en match!
//Farmskan

Funderingar på morgonkvisten

Farmskan håller på att bli förkyld... ja, det var väl att vänta efter makens två veckor av hostande och snörvlande förstås. Lite märkligt dock att det kommer först nu, men jag tror att jag var alldeles för speedad och full av adrenalin när jag kom hem inför julen så det fastnade helt enkelt inte. Och nu när jag haft en helg med total avslappning... ja, då knackar den på. Välkommen förkylning!
 
Idag var det första dagen med arbete för de flesta här nere. Barnen börjar i skolan idag så det var fullt (läs: överfullt!) i tunnelbanan på den tidiga avgången som jag tar. Det händer nästan aldrig och det kommer snart att mattas av igen för sådana är dom. Måndagar är de uppe tidigt och sen blir de tröttare och tröttare framåt veckan. Så denna första dagen är de fulla av energi och tidigt uppe... men vänta bara, snart är jag nästan ensam i tunnelbanan igen (*ler*)

Fast det kostar förstås på att gå upp tidigt... man hinner kanske inte sminka sig. Så tänkte nog tjejen som satt framför mig idag. Hon körde hela racet och då menar jag inte att hon bättrade på sitt läppstift... Nej, det var brunkräm, foundation, puder, rouge, eyeliner, läppstift, ögonskugga, mascara... hela kittet. Fattar inte att de orkar sitta med en liten fickspegel och fixa allt detta med 200 personer runt omkring sig som bara glor. Ett tag önskade jag nästan att hon skulle dra mascaraborsten över kinden i en kurva (det hade garanterat hänt mig!) men så började jag fundera på varför jag önskade det. Inte särskilt snällt ju... Var och en gör väl som dom vill fast jag tycker det är lite märkligt.
 
Och så en liten fundering så här på morgonkvisten:
- Vad är det med vissa människor och guld?

En del människor bara älskar guld och bling bling. Ju mer desto bättre är mottot tror jag. Smyckena skall vara så stora och så tjocka som möjligt. Klockorna så pråliga som det bara går och väskor, tröjor, mössor och skor skall bestå av guldnitar och annat krims krams i guld. Någon?

Jag har nog för mycket fritid
//Farmskan

Måååååndag

 
Så var det en ny vecka... Detta årets första riktiga arbetsvecka. Bara att tugga i sig
 
Men det har varit en produktiv dag, många möten förvisso (som inte alltid är så himla produktivt) men också steg framåt och det är precis vad vi behöver. Lite kul också att IT missat nyårsskiftet och fortfarande körde på 2012... våra rapporter såg allt lite konstiga ut. Men det var de snabba att fixa till (*ler*)

Har gått med lite huvudvärk idag, undrar sa flundra om det skall bli en förkylning för Farmskan i alla fall. Maken har ju legat (ja, eller åtminstone vilat mycket) nu i snart 14 dagar. Vi får väl se vad som händer, ibland bryter det ju aldrig ut riktigt, sitter bara där och spökar.
 
Har också skrivit in mig och betalt medlemsavgift till föreningen SWEA, svenska kvinnor i Holland... Vad tror ni om det? Egentligen är jag ju inte så social men jag måste ju göra någonting här nere. Man kan ju inte bara sola eller handla liksom... Första mötet är den 19 januari här i Amsterdam och då blir det dessutom föredrag av Anna Skipper som flyttat hit och hittat ny kärlek. Kanske hon kan bli min personliga dietist... några kilon hade verkligen inte skadat. Hmmm
 
//Farmskan

Crash boom bang

Tog med mig jobbdatorn, som jag har hemma, till kontoret för att uppdatera lite lösenord. När det var gjort så frågade kollegan om han inte också skulle uppdatera Officepaketet till den senaste versionen... och det var här jag gjorde misstaget att säga Ja. Crash Boom Bang så försvann möjligheten att använda outlook och därmed läsa mail. Grattis... två dagar har sedan spenderats på att försöka fixa det men utan resultat. Suck, suck, suck. Vet inte om han skall få ett nytt försök imorgon, jag är något trött på att släpa den tegelstenen fram och tillbaka men vem vet... han har kanske tur imorgon. Jag behöver ju komma åt mailen hemma dessutom.
 
Våren har gjort en påstötning idag i Amsterdam... sol och värme och vårkänslor!
 
 
Älskar min nya ljusbricka med olika ljuslyktor på... inte en som är den andra lik. För tre fina buketter blommor så gav jag 60 pickadollar... härligt! Älskar färska blommor
 
Lägenheten är städad, tvätt hängd och tvätt struken, matlådor till jobbet fixade.
Det går bara man vill
 
//Farmskan
 
PS! Manne... TACK!!

Ta sig i kragen kanske

Jag har fortfarande inte kommit in i "jobb-mood"... semestern sitter kvar i huvudet. Känner mest för att bara dra benen efter mig och inte göra något. Kanske slötitta på något bra program, läsa en bra bok och bara vara lat. Men istället måste jag städa (även en liten gran har barr), tvätta och stryka, handla lite... Ta mig i kragen kanske?
 
Såg sista avsnittet igår på "Tack för musiken" - Niklas Strömstedts program med Tomas Ledin som gäst. Shit vad den mannen har gjort mycket bra musik och slagdängor. Och så är han snygg också... fortfarande i den åldern ser han hur het ut som helst. Avundsjuk AB
 
 
Ja, ja... sluta drömma nu. Klä på mig och gå och fixa lite mat och sen ta itu med städningen. Släpar ju runt de där dråvlans barren i hela lägenheten. Ut med julen, in med våren... hmmm, det blir kanske tulpaner i vaserna idag. Vi får väl se.
 
Har jag tappat nyckeln?
//Farmskan

Ekorrhjulet igen

Så var första arbetsdagen 2013 också avklarad... och ja, jag var seg men ändå kändes batterierna någorlunda laddade igen. Även om jag nog kunnat vara ledig några dagar till utan att det gjort ont. Så nu är ekorrhjulet igång igen, tunnelbannan densamma som tidigare, kontoret stod kvar och möten drog igång. De hade dock varit snälla och "julat ut" kontoret... till nästa år skall granen se annorlunda ut
 
Har snöat in på flera säsonger av Good Wife och ÄNTLIGEN fick de tummen loss
 
 
Alicia och Will... hur svårt ska det va?
//Farmskan

EN sak skulle jag komma ihåg

Gick sådär att försöka få de thailändska rislyktorna att flyga... i år heller. Andra året i rad som vi inte får till det, men i år tror jag faktiskt att vi kan skylla på vädret. Enligt omslaget skulle det inte fungera i regn... och det gjorde det inte heller. Men men, tredje gången gillt kanske. Vi hade i varje fall en väldigt trevlig kväll med god mat och lite quiz. Dock blev Rita dålig så det var ju lite trist förstås... hoppas hon piggar på sig igen med det snaraste.
 
Och nu är det 2013 och vi går åter mot ljusare tider och längre dagar med ljus... me like!
 
 
På planet ner till Amsterdam idag (japp... jag är tillbaks i vardagen) så var där en spansk familj. De hade två vuxna söner varav en var förståndshandikappad. Denna son hade de lyckats tappa bort innan de kom till gaten så där var lite pådrag efter honom. Men han kom till slut och vi kunde lyfta i rätt tid men sen började de... de vandrade upp och ner i gångarna, med kaffe, utan kaffe, till toaletten... alla fyra hela tiden. Jag fixar inte människor som måste ränna omkring hela tiden. Det är en flight på knappt en timme, inte behöver man väl springa rundor då? Eller är jag bara nojig? Förmodligen säger ni
 
Ja ja... nu är jag i varje fall hemma och uppackad igen. Skall försöka få igång värmen då grannen som passat lägenheten nog bestämt sig för att mina 21 grader var onödiga och satt ner det till 17... huga. Kylskåpet ekar tomt och jag giter inte gå och handla så det får bli en knäcke eller nåt.
 
Over and out och "häppi 2013"
//Farmskan
 
PS! Ja just det... den där ENDA saken jag skulle komma ihåg att fixa när jag var hemma och som jag glömde... förnya passet! Bra där Farmskan

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0