Fanny och Alexander

Juldagen och jag sitter och ser filmen Fanny och Alexander... för första gången. Vet att den är gammal och att jag borde ha sett den tidigare men det har liksom aldrig blivit av. Måste säga att det är en ganska märklig film, både rolig, hemsk och tragisk. Typiskt Bergman kanske.

Hur har er jul varit? Här i det Färmska hemmet har det varit en jul med många härliga skratt, uppesittarkväll, julklappskaos och barn som springer runt, runt i timmar. Galet och alldeles underbart. Men allt man har planerat och fixat med i dagar och veckor är sen över på några futtiga timmar. Men så härligt så länge det varar. Just nu är det bara Jens och Elin, Josef och Hanna som är kvar här hemma. Familjen Motala är i Önnestad hos Maddes föräldrar och Tessan och Rui samt Macke och Tess bor ju inne i stan så de kör ju hem till sitt.... lite lättare med sängplatser alltså numera.
 
Igår var jag också ute och tomtade här på gatan... riktigt roligt. Vi lyckades ju inte själva att få till det där med tomte i år eftersom det var firande både här och hos respective andra föräldrar så istället hade Elin och Jens fixat en skattjakt där man till slut hittade alla de klappar som tomten gömt. Det gillade de verkligen.

Ikväll är vi själva dock för alla barnen är inne hos Macke och Tess och skall fira Hanna som fyller 25 år nu den 28:e. Det är bara hunden som är hemma också, han fick inte följa med på fest (*ler*)

En riktigt God fortsättning till er alla!
//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0