Tandläkaren

Klockan 7 i morse... det årliga tandläkarbesöket. Inte min bästa gren om man säger så. Om man som jag har liiite för många tänder i en liten mun så att alla tänder står på tvären... då är det jobbigt. Men ack vad jag bedrog mig idag. Mycket beröm, nästan ingen tandsten och mindre fickor i tandköttet. Så det gick som en dans idag men kostade ändå närmare tusenlappen. Fast nu är det ett år till nästa gång så va tacksam nu!

Veckan har inneburit hjulbyte på bägge bilarna och därför har man haft en lånebil. Jag gillar det inte... jag är en enorm vanemänniska när det gäller bilar. Har ju en automatväxlad i vanliga fall och innan man vänjer sig vid att ha en vanlig växellåda... det hoppar några gånger kan jag säga (*ler*). Så nu skall det bli skönt att få tillbaka sin egen igen och kunna koppla in ljudbok automatiskt utan krångel med kablar. I-landsproblem deluxe!

Men det har annars varit en vecka utan resor vilket tyvärr nu följs av tre hektiska resveckor. Borlänge, London och Kina... i rask följd, lite Stockholm och musikal där emellan, och sen är det Jul. Farmskans favorithögtid som ni vet... har redan börjat planera årets julgranstema.

Ha en skön fredag... jag skall skämma bort mig med lite sen frukost
//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0