Redan fredag

Fredag morgon... jag har vaknat runt 5 varje morgon och då bestämt mig för att gå upp. Tänker att det inte kommer att bli så jobbigt då med jetlag när jag kommit hem. Vi får väl se... Två dagar i ett litet rum, proppat med folk och ingen air-condition har gjort att skinnet är snustorrt, luftrören torra (ovanpå förkylning) och svetten har lackat från kärringen som ändå är i klimakteriet... men ack så bra dagar det har varit. De har varit väldigt positive till det vi har visat och intresserade av att fortsätta samarbetet så vi får väl se vart det leder.

En gammal vän från Hollandstiden jobbar nu som Deputy Country Manager i Canada och det var ju riktigt kul att få träffa henne igen. Denna världen är så liten, man träffar hela tiden människor som man känner från olika delar av världen. Så roligt att få prata lite gammalt och höra vad som hänt sen vi sågs sist

Stadskärnan här i Burlington (ligger lite utanför Toronto) är verkligen jättefin och lite "småstadsinspirerad". Mysiga små butiker och lite gammaldags inspirerad med hus och lampor till exempel. Och så ligger det precis vid vattnet... Lake Ontario vilket naturligtvis gör sitt till. Idag skall vi dra iväg till Niagara fallen innan hemfärd. De andra stannar en extra dag men jag åker hem ikväll. Har lite åtaganden i helgen (*ler*)

Så tack och hej för denna gången Canada!
//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0