Bad neighborhood

Har äntligen kommit fram till hotellet efter en lite strulig resa. Hotellet ligger précis vid Wembley stadium i norra London och jag och kollegan har åkt flyg, tåg, tunnelbana OCH buss för att ta oss hit. Ibland är det inte enkelt... men nu är vi frame i alla fall och incheckade på hotellet. Nu väntar två dagar med möten innan jag tar fakirflyget hem på torsdag kväll.Fakir som i att komma hem typ vid kvart over ett på natten... Rummet är i varje fall rymligt och bra. Toaletten är lika stor som hela vårt rum uppe i Stockholm i helgen (*ler*)

Stockholm ja... det var en härlig helg. Först födelsedag i fredags som firades med alla nära och kära på Restaurang Ladulås i Gamla stan. Sen en heldag på stan med lite julklappsinköp innan det var dags att ta sig ut till teatern och se på Dotterns sista föreställning. Alltså... hon var briljant!! Så himla duktig och här kommer alla hennes talanger fram och hon lyser som en stjärna. Ja, jag är färgad men hon var verkligen jättebra. Handlingen var kanske lite udda (och snuskig) så man rodnade en hel del. Men grattis bästa Elin till en fantastisk insats.

Hem med tåget på söndag förmiddag och sen var det tösaträff på kvällen där vi band fina julkransar och gjorde andra juldekorationer hos Ewa i butiken. Så himla mysigt! Sjukt nöjd med min fina julgran, tanten kan...

Om hon vill alltså....
//Farmskan



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0