Missförstånd och bilköp

"Klockan 11 skall ni vara i lägenheten, då skall den besiktigas"
Dessa ord yttrade yngsta sonen och snälla som vi är så stod vi där mycket riktigt klockan 11 idag utanför huset. Men det visade sig att den enda som hade nycklar till lägenheten var förra innehavaren... och hon var inte utanför huset så den besiktningen blev det inte mycket av. Efter lite telefonsamtal hit och dit verkar det nu bli av imorgon istället. Besiktningskillen var hygglig nog att försöka klämma in besiktning även på en lördag. Är definitivt värt en vinflaska! Så det medtages imorgon.

Efter detta tjafsande så körde jag och maken ut och tittade på bil igen och denna gången slog vi till. Det blev en Saab 9-3, 2004 års modell, klarröd (det är inte jag som tvättar...) och så en massa extra lull-lull. Väldigt trevlig bil faktiskt och gick tyst och bra. Vi prutade oss till vinterdäck och en dragkrok också så vi är nöjda. Den 14 augusti skall vi hämta den... det ser vi fram emot. Här är den:

image10

Igår såg jag en av de bästa filmer jag någonsin sett "Last king of Scotland". Se den!
Är något förvånad att den fått några Oscar eftersom filmer som får Oscars oftast inte är särskilt bra. Alldeles för djupa och kulturella men... denna får helt klart godkänt.

Vad är det med män och öldrickande?? Stefan (maken) och Stefan (grannen) också kallade Kling och Klang står allt som oftast inne i vårt garage och tar en öl, eller två eller tre... Detta under förevändningen att "vi skall bara titta på några saker här, grannen vill låna en borrmaskin, jag behöver hjälp med..." Alla förevändningar är bra utom de dåliga. De är rätt så söta de där två när de står där och filosoferar om livet. Undrar vad de pratar om...

Ikväll då? Tja, lite skjuts hit och dit annars blir det lugnt.
Må gott! //Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0