Och så var han ett år äldre...

Tisdagen den 24 juli blev så maken ett år äldre på kuppen, innehar nu den aktningsvärda åldern 43 år ung... Är det verkligen hela 3 år sedan vi hade den fantastiska trädgårdsfesten??
Ibland blir man helt mörkrädd när man tänker på vad tiden går.

Eftersom hans nya projekt är ett flera hundra liter stort akvarium önskades det presentkort på Djurmagazinet av samtliga gäster. Av mig fick han dock något helt annat och fullständigt oväntat... två spabehandlingar på Hälsa och Helhet i Kristianstad hade inhandlats: Massage och fotvård!
När hon hade filat ett tag på hans otroligt torra och spruckna hälar lovar jag att han kunde köpa ett par nummer mindre i skor. Det enda som tidigare filats på de hälarna måste varit med vinkelslip... men nu är han len och fin som en barnrumpa och springer runt och njuter.

Blev utskälld av Tia igår för att jag börjat blogga. Det var äldsta sonen som hade skvallrat och hans kommentar på detta var "...och vem tror du skulle vilja läsa den? Du har väl inget att skriva om"
Nej, det har jag inte men det är heller inte tänkt att det skall vara något större underhållningsvärde för världen utan snarare kanske lite minnen för oss själva framöver. Alltid retar det någon, i detta fall sonen som säkert tyckte det var otroligt pinsamt.... Enda gången man inte är pinsam är när han behöver hjälp. Sötnosen!

Kalaset igår avlöpte annars ganska lugnt och bra, totalt 15 stycken gäster bjöds på grillad korv och potatissallad. Tessan fick lite pengar och DVD-filmer som hon kan fördriva tiden med nere på Madeira. Imorgon är det "hemfärd" för dem, vi har lovat skjutsa till Svågertorp så de slipper tåget med all packning. Man är rätt snäll ändå... :-)

Take care! //Farmskan


Kommentarer
Marcus

lyssna inte på åla-matte.. kul. Och mest av allt så är det ju skönt att bara skriva av sig! En form av gratis terapi =)
Kram
Marcus

2007-07-26 @ 07:39:07


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0