Rapport från skurhinken

Uppe med tuppen var vi, jag och Grahnskan, och for in till stan med skurmedel och trasor för att städa sonens lägenhet nu inför överlämningen. Vän av ordning kanske undrar varför han inte gör det själv och det kan man ju undra... men eftersom jag är en alldeles för snäll mamma så är det som det är.

Här kommer en kort presentation av Grahnskan:
Carina Grahn, barndomskamrat från Wä, 45 år ung och något längre än jag (vem är inte det förresten?) Bor numera i Lyngby, en förort till Everöd, där hon innehar ett hundpensionat / hunddagis. Hon är alltså, förutom att hon är min vän, också Mitzys fröken. Carina är singel (helt otroligt!), kul och hjälpsam. En riktig vän alltså!
Vill ni se en bild av henne?



Detta är helt emot hennes principer att bli publicerad på internet men vem bryr sig om det. För övrigt kan ni läsa om hennes excellenta pensionat på www.grahnskansdjurpensionat.com

Städningen gick som en dans och vi var klara på några timmar. Vill bara meddela att toaletten var lätt äcklig... varför måste killar pinka utanför? I övrigt så var lägenheten ganska fräsch för att ha varit bebodd av två killar i 20-års åldern. Nu väntar nya lägenheten och samboskap för sonen vilket är kul.

Idag fyller Tessan 29 år, Grattis säger vi!

Elin kom precis hemfarande på moppen efter en dags jobb där hon fått ihop 600 kr. Glad som en speleman! Det är jättebra pengar för henne att ha och kunna shoppa för.
Det är ordning med henne..
För övrigt börjar maken jobba igen efter sin semester imorgon.... själv har jag några dagar till så var snäll och väck mig inte imorgon bitti...

Må gott! //Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0