Bordershop

Klockan är tjugo över sju och jag har just stigit på bussen till Bordershop. Hamnar bredvid ett gäng damer (modell äldre i mina ögon... i sina bästa år i deras ögon) någonstans ifrån Östra Göinge. Jag skall villigt erkänna att jag har ett antal fördomar mot folk från Östra Göinge men att jag skulle få dem besannade så snabbt in på resan blev en överraskning. "Nu har vi hämtat upp dom sista... nu har du lovat oss att öppna baren... ha ha ha ha"

De startar alltså med en 6:a whiskey och två Irish Coffe klockan halv åtta... det enda man orkar dricka vid den tidpunkten är tandborstvatten! (Om man inte behöver en återställare förstås efter 14 dagars konstant intag). Sen ropades det konstant på "Peter" som den stackars hjälpredan till busschaffören hette, ända ner till Bordershop. Och jag tror att de lyckades pricka in en svordom i nästan alla meningar som sas, och det sas en hel del. På båten inhandlades sedan 6 stycken brickpack vin... ni vet modell Festis med sugrör... lite varning på dem eller? Nåväl, kul hade dom i alla fall.

Själv hade jag en något mer sansad framtoning vilket främst berodde på att:
1) Jag körde bil till påstigningsplatsen i Tollarp
2) Jag åkte ensam vilket gör att det känns lite patetiskt att sitta och dricka. Skål Åsa! Skål Åsa!
3) Alla som känner mig vet mitt förhållande till båtar... (skönt när bron kommer!)

Träffade i varje fall min kompis Mona som också bestämt sig för en tur till Bordershop. Detta utan att vi visste om det... men det gjorde turen något lättare. Mona har jag känt i 30 år så man faller lätt in i tragget och man trivs alltid i hennes sällskap. Vad shoppades då?

7 flak öl, 1 flak cider, 3 whiskey, 1 Jägermeister, 16 liter vin, 1 Xante, Julsnaps
Pris: 1.703 svenska riksdaler... katjing! Nu klarar vi oss över helgen... förlåt helgerna!

Må gott! //Farmskan 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0