Fars dag

Det kan ju egentligen betyda två saker beroende på hur man uttalar det. I vårt fall har det inneburit bägge betydelserna... Helgen har nämligen varit en fars också.

* Lördag eftermiddag.... besök på julmässan samtidigt som hälften av sällskapet stod under huven på en Seat i Osby. Otroligt så mycket pyssliga människor det finns som väver, knypplar, svarvar, tovar, halmar, stråar, kottar, lerar.. ja, helt enkelt har för mycket tid över.

* Lördag kväll... Maken, bror och styvfar Bengt på ett strålande humör (läs: riktigt jäkla fulla) bestämde sig för att göra Everöd by night... nåväl, det går väl ganska fort. Pizzerian fick besök och jag kan förstå att de hastigt och lustigt bestämde sig för att stänga för kvällen. "Gäsp, nej, det är väl bäst att hålla kväll..."

* Lördag natt... bilfärd i 3 minus för att hämta dottern i Vankiva. Vid den tidpunkten sov åtminstone resten av huset som tur var.

* Söndag morgon... tre bakfulla män försökte komma ihåg varför och vad som hade hänt. Bestämde mig för att inte koka ägg till frukost som straff. Ost och leverpastej fick duga.

* Söndag lunch... intog en brunch hos Paps och Babs. Tugga, tugga, svälj, svälj eftersom de hade bråttom till teaterföreställningen... "Tack för att ni kom!"

* Söndag kväll... sitter själv i huset. Maken och dottern är hos Svärfar och alla övriga gäster har åkt hem. Lugnet är återställt. Hunden snarkar och jag bara njuter av tystnaden och ensamheten.

Skall göra en god kopp kaffe och sen sätta mig och förbereda lite utvecklingssamtal.
Nej, inte med maken... det hade jag i morse! //Farmskan


Kommentarer
Världens bästa Ola

Stackars Stefan... Har förstått att dina utvecklings samtal är tuffa... Sorry att det blev lite för livat. Men jag somnade ju fort utan att störa nån! :-)
Puss

2007-11-11 @ 19:35:02
Elin

Jag är lite besviken att jag missade showen ;) tack för du hämtade mig Åsa! du är verkligen världsbäst!!!

2007-11-11 @ 20:30:29
URL: http://stiffesdotter.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0