Lugn som en filbunke

Har sagt det innan och säger det igen... Jonte är i klass för sig! Han skall, som alla nu vet bli pappa när som helst. Sambon hans har gått över tiden i en och halv vecka så läget är skarpt om man säger så. Vi har därför, för att hålla honom alert, testringt hans mobil ett antal gånger. Tror ni han svarar....? Nej, han går där gatan fram lika lugn som alltid. Alltså JAG blir galen, vad kommer då hans sambo att bli när han inte svarar... Är det någon gång han måste vara nåbar på mobilen så är det nu!! Jonte, please... sätt åtminstone på vibratorn. "Äsch, hon ringer väl igen", säger han lugnt... "förresten så går bussen utanför huset flera gånger om dan". Måtte hon snart föda så vi kan gå ner till vanlig puls igen.

Har haft sista utvecklingssamtalet idag, vilket känns bra... nu skall man bara samla ihop allt och göra upp en plan för nästa år. Gäller ju att ligga tätt på nu och försöka få till och utveckla det som kommit fram. Spännande!

Säsongens sista avsnitt av Greys Anatomy igår och nu är det LÄÄÄÄNGE tills vi får veta hur det går... eller? OK, jag erkänner, jag har varit inne på nätet och läst upp mig på nästa säsong. Jag kunde bara inte hålla mig! Sorry Mrollan, jag skall försöka att inte berätta...

Idag har jag slagit in lite julklappar. Jag är sjukt imponerad av mig själv att jag redan är i gång. Heja, heja... fast förmodligen blir det ändå hektiskt in på julen, det har ju en tendens att bli så.

Önskar er alla en trevlig kväll! //Farmskan

PS! Grahnskan... det är därför man inte skall fisa i en våtdräkt!
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0