Recensioner

Har för första gången den här säsongen kollat på "Bonde söker fru". Anledningen var att broder Ola var på besök och tydligen är detta program enligt honom en av veckans höjdpunkter, "efter 2,5 män... den bästa TV-serie som någonsin gjorts"... (kanske bra att han snart är igång och jobbar igen).

Jag vet inte vad jag skall säga... de brudarna som var med där var inte med på grund av äkta kärlek till en bonde, det kan jag lova. Blondinen som gick bland grisarna i french manicure och maxsminkad var en syn för gudar. Hon måste ju ha gått på något... hon verkade ju helt hög hela tiden. Och så den stackars tjejen som var kär som en klockarkatt i gammeldansaren. Varför, varför, varför utsätter man sig för detta på bästa TV-tid?

Nej, tacka vet jag Greys Anatomy... jag menar vem kan motstå ett program där man opererar ut en trådmal ur urinblåsan på någon (så kallad penisfisk)? Intriger, blod, kärlek, sex... got it all! Men det är också i stort sett det enda jag orkar se på TV

image35

Snart har vi Oscarsgala på jobbet, det är nämligen temat på årets julfest. Jag har idag fotograferat alla nominerade och gjort färdigt presentationen. Skall ut på intranätet imorgon... tror det blir en helkväll!

Nej, nu skall jag massera maken, han har en nerv i kläm i nacken så han är lite stif...
Ibland är jag bara så kul! Sov gott //Farmskan


Kommentarer
macke

Hur kan Ola tycka 2,5 män är den bästa serien som gjorts?? Den är väl ok, men hallå! Vänner, Seinfeld, Prison break, Lost m.fl. spöar den serien med hästlängder!
Ses på fredag mor! Love you!

2007-11-08 @ 09:27:12
Mattias (Den yngste sonen)

Hallå ! Var är crediten för oscars-temat. Här han man försökt och rota fram ställen att köpa oscarsstatyetter till dig (på arbetstid dessutom) och vad får man för det. En mor som säger "jag har gjort det, jag har gjort det". Nej ett tack vore på sin plats! Mycket kärlek !

2007-11-08 @ 18:30:57
URL: http://www.eagleif.blogg.se
Världens bästa Ola

Macke är full som vanligt... Inga Vänner har han, får titta på Seinfeldt själv...
Lost helt enkelt...
Hahahaha Jag är lika kul som Stiffe!

2007-11-09 @ 16:17:13
elin

Greys anatomy är bäst.. för där finns snygga karar ;) nästa år ska jag vara med i bonde söker fru :P jag ska göra dig stolt mor!

2007-11-09 @ 17:48:27
URL: http://stiffesdotter.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0