Slapp o slö

Helgen börjar lida mot sitt slut och sammanfattningsvis så har den varit riktigt bra. Lördagkvällen avnjöts i Kiaby på Halloween fest hos Håkan och Katarina... god mat och gott vin så idag är man lite slö. Men det är som man säger, man mår som man förtjänar... bra alltså.

Imorgon är det en ny vecka igen och utvecklingssamtalen fortsätter. Man pratar ju mycket om att ge varandra konstruktiv kritik... hoppas vi i gruppen hanterar det bättre än vad denna film visar :

http://www.youtube.com/watch?v=zhlJg5E8neU

Inga resor alls nästa vecka så förhoppningsvis hinner man med det man ska på normal arbetstid och slipper kvällarna. Fasen vad gott det hade varit och ta en restresa nu, bara slappa. Vi fick lite bra erbjudande om resor till Thailand men det är så mycket annat som skall till nu, Elins körkort, julklappar och en massa födelsedagar så man får helt enkelt prioritera. Man prioriterar liksom aldrig sig själv...

Snart dags att sträcka ut benen i soffan och luta sig tillbaka....
Ha en skön kväll //Farmskan



Kommentarer
tessan

nej det är sant, man prioriterar inte sig sjäkv så himla mycket tyvärr..hoppas att ni haft en bra helg iallafall.. love you..

2007-11-04 @ 18:25:50
Elin

Vad skönt att få ha dig hemma en hel vecka då :) ser jag fram emot mammsen! jag ska hålla mig hemma =) hihi

2007-11-04 @ 18:29:17
URL: http://stiffesdotter.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0