Var det kalas??

Helgen har rusat iväg och egentligen kan man inte se tillbaka på något speciellt, så detta får bli ett kort kåseri och onödigt vetande för er alla kära läsare.

Lördagen blev en däckbytardag (Manne och stor-sonens) och en kort utflykt till Trästället i Skyrup och deras julmarknad. Där är så mycket fint, med betoning på mycket, så man orkar helt enkelt inte ta in allt. Köpte en tomte och en foderautomat till fåglarna. Jag inte jag då som ni säkert misstänkte utan min djurvän till make. Jag gillar inte fåglar egentligen... Tia och Paulina kom och åt middag och sen drack vi lite glögg... nu börjar det dofta jul!

Söndagen blev lite jobb medan maken tvättade bilarna. Han polerade också all vinyl invändigt... ja, vad skall man säga? Det är bara att brista ut i jubelrop! På eftermiddagen for vi sedan till Torsebro på 18-årskalas hos Nisse och Rita. Huset bjöd på lasagne och grönsallad och lite rödvin på det. Det borde kunnat bli hur trevligt som helst men eftersom delar av sällskapet hade tagit på sin bästa festminen så blev det ungefär lika muntert som på tredje bänken i Trefaldighetskyrkan. Och då var det ändå Palmsöndag...

Nej, man blir bara SÅ TRÖTT och nästan förbannad bitvis. När vi till slut kom hem så skakade vi fram vars en Sobril och knaprade på så nu börjar man komma i stämning igen...

Mys pysa nu det sista av helgen hör ni! //Farmskan

PS! Fick SMS inatt ifrån partypinglorna... de hade hur kul som helst och en misstänkt handhållning hade siktats också förstod jag. Kör hårt! Puss och Kram till er två!


Kommentarer
Världens bästa Ola

Vill du ha lite inside "dirt" om de båda?? Jag hade dom under uppsikt hela kvällen, så jag har fakta...
Bara hör av dig!
Puss
Ps. Säg till maken att Tias däck försvann till loppisen.. Ds

2007-11-18 @ 21:11:06
Grahnskans

Bara en liten kommentar till Olas inlägg...... Hade jag varit som du Ola, så skulle jag nog vara tyst.......
:)
eller hur Manne?

2007-11-19 @ 16:53:36
Elin

haha :D ni är knasiga! vad är det för släkt vi har egentligen? stiffa lagom på dom.. DAAAAH!

2007-11-19 @ 19:11:46
URL: http://stiffesdotter.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0