YouTube? Ah nej!

I morse när jag kom till jobbet så fick jag en DVD av Göran "PumbaShrek" Lindenberg... det var en 55 minuter lång inspelning ifrån Oscarsgalan. Den har sen legat och bränt i väskan och bara längtat efter att få spelas upp. Det blev en lång dag! I och för sig slutade jag i vanlig tid men sen hade jag ju glömt att det var avslutning på linjedansen så det var bara att masa sig iväg. Mycket snack och lite dans så vi stannade inte till slut.

Väl hemma startade jag väl upp DVD:n och fick en härlig stund... Först lite mingelbilder och sen hela Oscarsutdelningen på det. Vi som spelade apa missade ju alla tacktal och de andras framträdanden mellan våra klädbyten. Faktiskt riktigt roligt att ha denna film! Kanske går den inte till historien som ett mästerverk (= vinner inga Oscars....) men för oss inblandade är det vansinnigt hög kulturell status på den. Något att visa för barnbarnen.... Förresten är där även ett fint uttalande ifrån Frida och Mrollan... ha ha ha.

Inte riktigt moget för YouTube än så länge men det kommer kanske... Här är lite fler bilder från festen och det är några av mina goa kollegor:

       

Tack alla fina goa bloggläsare för era kommentarer! //Farmskan

PS! Manne... det är ändå en bit att åka till Tomelilla. Cheerio Miss Sophie!


Kommentarer
-

En trogen läsare till :).

Snyggt.

/ÄDIDFEL? UA...

2007-11-27 @ 17:22:50


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0