96 år

Besvärliga människor, hur skall man hantera dom? Detta var rubriken på det seminarium dit jag tog mina kollegor i eftermiddags. Det var två fantastiskt roliga personer som höll i detta, bl.a. Morgan Alling. Man fick lite exempel på olika beteende och hur man skall hantera och bemöta dem. En del har man givetvis hört förut men alltid är där något korn av snusförnuft man kan ta med sig. Gänget verkade i varje fall uppskatta det hela och det var ju kul. Rent generellt finns det tydligen tre olika sorters människotyper: Offret, Hjälparen och Pådrivaren och man hittar ju onekligen personer i sin närhet i varje kategori :-)

Träffade min goa svägerska Rita där också så det förgyllde ju tillställningen ytterligare.

Efter detta for vi hela familjen ner till min farmor Signe som fyller år på torsdag... Pom pom pom!!! 96 år. Helt otroligt. Denna lilla goa gumma bor själv i en tvåa och sköter sig helt själv. Spelar boule och gympar och lagar mat och bakar. Hoppas man blir lika pigg själv när man blir gammal. Knepet är nog att ha roligt och absolut inte lägga energi på att reta sig på folk. Jag har aldrig hört min farmor gnälla eller tala illa om någon. Grattis älskade farmor!


image19

Bägge sönerna, Paulina, bror Ola, dottern E och vi var på plats men man märker av att hon blir fortare trött nu. Det är typ "jättekul när vi kommer men mycket roligare när vi går" och det är väl inte så konstigt. När vi stod i dörren på väg hem säger storsonen att han har lite problem med en lampa som blinkar i bilen "men den blinkar bara ibland..." Jaha, säger maken... det är blinkersen. Tadam! Han är bara så rolig...

Nej, nu väntar en förhoppningsvis bra film som vi köpt
Må väl alla icke besvärliga människor jag känner, ni andra... skärp er! //Farmskan



Kommentarer
Dampe

Ja, att spela boule på sin fritid är nog kul :) elr plocka upp bollarna. hon är en fantastisk gumman!

2007-10-11 @ 09:21:05
URL: http://stiffes.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0