Huset fullt

Torsdag och därmed linedance efter jobbet. Hade väl "glömt" detta i morse och gick iväg med mina höga stövlar... hur lätt är det egentligen att dansa linedance i dom? Nej, just det! Lärde oss i varje fall två nya danser, lite lagom svåra och med bra rytm. Skönt att dansa av sig lite stress från jobbet (även om man stapplade runt i högklackat...)

När jag kom hem var huset fullt av folk, både brodern och lill-sonen med fästmö. Hon hade bakat pepparkaksmuffins som de hade med sig. Hon är duktig hon, inte alls som den analfabet i köket som en annan är. Skönt för sonen att han äntligen får lite hembakat... har mest varit "köbekager" i detta huset. När man tänker på det så är man faktiskt en ganska sorglig figur i hemmet. Är liksom inte någon sådan där bullmamma som alltid passat upp på barnen med fika när de kom från skolan. Har mest varit jobb, jobb och jobb. Men det är kanske tanken som räknas, man får hoppas det i alla fall... att man åtminstone gett dem något positivt att minnas från sin barndom. Maken däremot har bakat en hel del här hemma... han är egentligen "too good to be true..."

Nu är det dags för räkningarna att betalas och sen... full fart mot helgen! Maken sitter redan i soffan... lite som Al Bundy och då kom jag att tänka på den här:

   Puss! //Farmskan



Kommentarer
Världens bästa Ola

Kanske ingen bullmamma, men väl en rejäl Curling-mamma! Kramis

2007-10-19 @ 11:17:44
Dampe

du är bra precis som du är :) hellre underbar än en jobbig bull-mamma! lovar dig!

2007-10-19 @ 13:45:51
URL: http://stiffesdotter.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0