Se upp Hälge!

Idag gick startskottet för årets älgjakt så nu fylls skogen av små gubbar och gummor som sitter på pass på någon liten stubbe och väntar på storvilt. Jag förstår inte riktgt tjusningen men det är väl för att jag aldrig varit med på någon sådan jakt heller. "Styvfar" Bengt sitter enligt Modern någonstans på ett kalhygge och de verkar ha tur med jaktlyckan eftersom man spisar älgkött en hel del i det hushållet. Dessutom förtäljde hon att de häromdagen haft en älg i sin trädgård som hade ätit upp äpplena i trädet... så varför ge sig ut i skogen då? Bättre och sitta hemma i sovrummet som en liten Runar och skjuta älgen därifrån. Eller? Jag menar det måste väl vara skönare att spendera dagarna i lite bekvämlighet än att sitta med granbarr innanför skjortan. Men men, jag säger bara: "Se upp Hälge, för här kommer dom!"

Vi har fått en ny pendlarkompis, Ullstorps-Torgny. Det blir säkert jättebra, han slipper numera köra halva Skåne runt för att hämta folk innan avfärd till jobbet (vilket han gjorde tidigare). Han välkomnade att vi samlas på Elgiganten. "En för alla, alla för en" är vårt valspråk!

På hemvägen från jobbet diskuterade vi ugglan vi körde på häromdagen. Jag berättade om makens frenetiska torkande med medel på rutan, då säger sonen Marcus: "Hade han ett travel-kit med rengöring med sig?" Klockrent! Så Stiffe mitt i prick!

Sonen skall vara här hemma några dagar nu när han har semester, skall bli så kul att ha honom här! Ikväll väntar annars vinkväll med tjejerna och jag hoppas givetvis på storvinsten!
Skål //Farmskan

PS! Trots alla er gliringar och glåpord så säger jag: Älskar er tebax!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0