TV-helg

Helgen har varit precis så lugn som jag trodde (önskade). Hanna har varit här och haft en kompis med sig och det är alltid kul. Kan ju inte vara så roligt att komma hit varannan helg och egentligen inte känna någon i denna byn utan vara utlämnad till maken och mig... för handen på hjärtat, hur kul är vi två som sällskap till en 15-åring? Undrar om sönerna kände likadant när jag och exmaken inte bodde på samma ställe... att det typ var skittrist att komma hem till mig eftersom de inte kände någon där att vara med. Man försökte ju få dem att gå ut och träffa barn där men det var ju inte lätt, de tog ju hur lång tid som helst tills de kom nästa gång. Blir inte riktigt naturligt. Men men, tiden går fort och när de blir större så är det ju ändå bara kompisar som gäller och då kvittar det nästan var de tillbringar nattens få sovande timmar.

Så helgen har varit en TV-helg i stort sett. Ser nästan inte på TV alls i veckorna förutom Greys Anatomy och CSI, det kan man ju bara inte missa! Hur bra som helst. Men på helgen är det annorlunda, då känns det rätt gött att slå sig ner och se lite lättsam underhållning... Idol, Svensson Svensson, Babben m.m. Och då kom jag och tänka på hur patetisk man egentligen är... så typisk svensk... kolla detta klippet.

http://www.youtube.com/watch?v=FvM0ryhD5rY

Nu får det bli ändring! Vi skall ta oss upp ur träsket och bli kultursnobbar. Kom igen maken! Förresten måste jag också meddela att han nu har hållt uppe med snusning i snart 3 veckor, och ännu ingen skilsmässa. För han blir lätt irriterande när han inte får nikotin... men nu ger vi järnet tillsammans. Enade vi stå.

Grattis Manne! Kul att höra och väntar på fortsättning //Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0