Varning för älg!

Kom väl körande på riksväg 23 i vanlig ordning i morse och vad händer??? Tre bilar framför oss springer en stor, fet älg ut på vägen och krockar med bilen. Landar på motorhuven, sen vindrutan och far över bilen. Reser sig väl upp och skakar av sig och springer sen ut mot skogen igen. Trycker sig frenetiskt igenom viltstängslet.... Alltså blir man chockad eller chockad? Jag som tyckte det var mastigt med ugglan häromdagen!

Hur som helst... bilen blev mosad och "gubben" rätt så skadad. Allvarligt stod det i tidningen sen men när vi kröp förbi (andra som stannade nämligen) så försökte han åtminstone ta sig ur bilen. Jag trodde att han var runt 60 år men i tidningen stod det 48... så bra är jag på att gissa ålder. Hoppas ingen säger detsamma om mig!

Usch, de är otäcka de där vilda djuren i skogen och man får sig verkligen en tankeställare när man ser något sånt. Tänk om man hade varit 30 sekunder snabbare idag, då kunde man själv suttit där helt mosad.

Annars har dagen varit bra. Fick massage på jobbet, verkligen välbehövligt + att jag avslutade dagen med lite linedance... eftersom jag just nu försöker hålla igen lite på godsaker så är alla "rörelser" välkomna! Fick förresten en cykel idag av bror Ola, tror jag skall provköra den i helgen. Dottern konstaterade att jag nog inte cyklat detta århundrade... vadå, precis som om jag haft någon cykel att cykla på! Köper man något i den här familjen så blir det helt plötsligt allmän egendom (eller barnens egendom kanske man skall säga!) Nej du... den cykeln är min!

Puss o Kram och tack lilla bror! //Farmskan


Kommentarer
Ola

Väl bekomme, och puss tebax!

2007-10-04 @ 22:22:08
Elin

ska bli kul och se hur ofta du kommer cykla :]

2007-10-06 @ 01:01:09
URL: http://stiffesdotter.blogg.se
Grahnskans

Här är en till,som undrar hur ofta den cykeln kommer att annvändas. Men vi kan ju ut och cykla med hundarna i stället för att gå ( om du vill) :)
Ps. Kan inte äns minnas..... att du cyklade när vi bodde i Vä

2007-10-06 @ 15:03:42
mamma

Inte jag heller kommer ihåg att jag sett henne cykla sedan hon var en liten flicka.

2007-10-07 @ 15:48:18


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0