Äntligen!

Just nu känner jag verkligen för att ropa rätt ut som Gert Fylking! Äntligen! Varför då... jo EON (inte längre EOFF) har kommit på att även vi har haft strömavbrott och därmed skickar ut närmare 3.000 kr till oss i avbrottsersättning. Känns skönt att veta att man inte var helt tokig och hade ström när allt annat var svart... jag menar det kunde ju varit så att vi bara inte testade att tända lampan men att den egentligen gick... Hade ju varit rätt dumt!

Grahnskan, den rastlösa lilla donnan, har varit här en stund och hälsat på. Först gick vi en promenad med hunden och sen tog vi lite gemensam lunch. Alltid lika trevligt! Idag berättade hon att hon provat en massagestol (?!) som kostade i runda slängar 98.000 kronor! Hallå... Jo, men den var jättebra, jag hade inte ont i ryggen alls på flera dagar. Man kan även hyra den för det facila priset av 1.800 kr / månad. Jättebilligt!!! Jag tror att om man köper en sådan kommer man att överdosera... man kommer helt enkelt att bli helt söndermasserad.

Hon har så mycket roliga idéer och saker att berätta hela tiden. Hur gick det förresten med följetongen om den lilla hunden. Det vill man gärna veta... Men hon är fortfarande snigel (förlåt singel...) så om ni läser detta och har tips och förslag så skicka dem till mig så förmedlar jag en härlig tjej omgående! Är det det som är trafficing??

Kalas i kväll hos svärföräldrarna i Fjälkinge...
//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0