Fredag kväll

Jobbat hemma idag vilket är en otrolig förmån! Man kan sätta igång en tvätt och gå ut med hunden på lunchen + inte att förglömma, sova lite längre på morgonen. I vanliga fall stolpar man ju upp kring 1/2 6 och det är TIDIGT! Men Pilla är värre, hon går upp vid 1/2 5 för att hon måste, håll i er nu, tvätta håret och rulla upp det på spolar! Alltså hur orkar människan?? Hon är ungefär i min längd och tjatar jämt också om att hon måste gå ner i vikt... jag tror helt enkelt att hon genom att rulla håret tror sig bli längre och därmed skall lura de på Previa. Ha! Fusk!

Förresten skall hon åka till Turkiet på söndag... all inclusive. Tro inte att du kommer att gå ner där inte! Drinkar med parasoll och sena middagar. Jag är inte ett dugg avundsjuk, förresten tror jag det blir regn. Nejdå, hoppas du får en sjukt skön semester för det är du värd!

Jag har gjort en social gärning! Jag har bjudit in mina fyra svägerskor till en trevlig kväll på Rose Garden på tisdag. Jag bemödade mig att faktiskt skicka ut vackra vykort och inte bara ringa. Fyra har tackat Ja... hur gör man nu? Skall man helt enkelt strunta i att påminna den femte eller skall man ringa och höra så vykortet har kommit fram. Mitt sura jag säger: "Hör hon inte av sig får det vara" men mitt glada jag säger: "Bäst att kolla så att vykortet kommit fram - kanske kommit bort i hanteringen". Får väl se vad jag kommer fram till... sista dagen att anmäla sig idag och det är ju några timmar till.

Jag har också surfat runt på e-kontakt för första gången... Nej, jag skall inte byta ut maken. Jag fick en exklusiv visning av en god vän eftersom jag inte riktigt förstått hur det hela fungerade. Verkade hur kul som helst och så mycket folk där finns som söker en kärlek. Själv har jag och min kärlek en "barnfri" fredag så nu får man se vart det leder... förmodligen på samma sätt som alla andra fredagar... sovandes i varsin soffhörna!

Kram och puss //Farmskan


Kommentarer
Dampe

haha, det där lät som jag var värsta småbarnet du måste pussla pussel med ;)

2007-09-14 @ 19:13:12
URL: http://stiffesdotter.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0