Hem ljuva hem!!

Jag känner mig precis som den där reklamen som JM-bostäder har, där de alltid ställer frågan "När får man åka hem?" Vi har haft en fantastiskt skön helg i Storvik / Gävle hos moster och morbror och ätit underbar mat och goda efterrätter. Hon är helt makalös när det gäller matlagning... har nog gått upp en hel del är jag rädd.

image20

Men... det är så skönt att få åka hemåt igen. Känslan av att öppna dörren och stiga över tröskeln efter en långtur borta är helt underbar. Och jag tror faktiskt att de känner precis likadant... Det är roligt när ni kommer men desto roligare när ni går!

Lördagen ägnade herrarna åt cruising-träff vid Medborgssjön. Det var ett stort område dit en massa bilentusiaster hade kommit med sina ögonstenar. Eller som konferenciern sa: "Här är amerikanska bilar, europeiska bilar, öststatsbilar och övriga bilar!" Undrar var övriga kom ifrån?? Afrika?

Helt ensamma hemma passade vi damer på att kompletteringsshoppa det som vi missade igår... jag hittade skitsnygga muggar till köket så jag är mycket nöjd.

Lördagkvällen fick vi besök av Annika och Sören (kusin med man) och han är bara så skön! En riktig trygg, stor dalmas á la Tony (ja ä inte bitter) Rickardsson. Riktiga sköna poäng som kommer från den ringhörnan. Hemfärd redan vid 8 på söndagsmorgonen eftersom Paulina fyllde år och skulle firas. De bjöd på kaffe och goda hembakta kakor. De har det så fint därinne nu, kul och se!

Äntligen hemma fick vi handla lite och fylla upp kylskåpet eftersom det var kliniskt ren. "Orkade inte gå och handla...." Inte ens dassapapper fanns hemma utan det fick vi låna av grannen... AAHHHHH!!!!! Bror Ola kom också en sväng och ställde in sin motorcykel till vinterförvaring. Nu skall det bli skönt att få krypa upp i soffan.

Säger som morbror Bo: 1-1 //Farmskan

PS! Manne... du får komma och visa nya steg!
Grahnskan! Tänk mer på dig själv!!! Love You girls!


Kommentarer
tessan

Vad bra att ni haft en bra helg, det var ni värda! Japp, jag har pratat med rita, och min mage börjar så smått bli bättre, försöker undvika mjöl producter nu... kommer nog bli bra! Älskar er..puss

2007-10-01 @ 15:55:39
Dampe

det är faktikst mycket ansträngande att gå upp och köpa mjölk fattar du väl ;)???
nej men, skönt att ha er hemma igen!

2007-10-01 @ 20:24:47
URL: http://stiffesdotter.blogg.se
Anonym

Det är ingen "motorcykel".... Det är en Harley Davidson!! Där fick Grahnskan..

2007-10-02 @ 17:43:11
Grahnskan

Nej,Ola jag vet att det inte är någon MOTORCYKEL.:)

2007-10-04 @ 18:03:55


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0