Hur svårt kan det va?

Haft besök idag av bror Ola, han var inviterad till middag och eftersom han gärna klagar på att maten inte är "tillräckligt bra" (typ pulvermos och korv....) så bjöd huset på kycklingfilé och vildris. Detta föll honom i smaken verkade det som, inga syrliga kommentarer utdelades.

Han berättade att han fått virus i sin dator och nu hade ägnat ett antal dagar på att försöka råda bot på det. Telias eget virusprogram hade körts ett antal gånger och sagt "Nej, din dator är helt frisk, ingen virus här inte". Jaså, vad är det då för fyrkanter, typ 1000 stycken, som finns på bildskärmen och som där står "You got virus!" på? Skumt... Samtidigt kan jag inte låta bli att småle eftersom brodern jämt och ständigt ska hålla på att ladda ner en massa skit men nu kanske det är slut med det. Denna gången laddade han ju ner virus vilket nog kändes lite snopet, plus att han fick köpa ett virusprogram och det är kanske till och med dyrare än filmen han laddade ner... Surt sa räven!

Till kaffet kom Grahnskan eftersom hon skulle klippa klorna på Mitzan och då började vi diskutera friidrott (Finnkampen gick nämligen på TV). Jag menar hur svårt kan det vara att hoppa 1.65 i höjd eller hutta iväg en kula ett tiotal meter?? Till detta påstående möttes jag av hånskratt och så sa de att du hoppar högst 1 meter och stöter (man kastar inte...!) kulan max 2-3 meter. Lägg ner! Efter mycket skratt så bestämde vi att vi skall anordna en friidrottsgala uppe på Everöds IP till våren och så lite grille efteråt. Så nu är det träning som gäller! Akta er, jag kommer att bli hur vass som helst.

Maken fick sista ordet som vanligt: "Vilken teknik skall du använda när du hoppar? Det lutar åt flopp-stilen!" Inte ens från honom fick man någon support....

Skrattar bäst som skrattar först //Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0