Så här inför...

Klockan är strax innan 8, onsdag morgon, och jag sitter och förbereder mig lite inför det kommande kvartalsmötet i Sibbhult (bara det behöver man ju mentalt förbereda sig på... nej, skoja bara). Hela gruppen kommer, förutom en som jag lämnat hemma på grund av stress och därför tänkte ge henne två dygn av lugn och ro att komma ifatt utan att vi andra dårar är där. Alltså 17 man som skall invadera Breanäs konferenscenter.

Mina pass för dagen / kvällen är de mjuka bitarna (inte för inte att jag är en kvinnlig chef) och så festligheterna ikväll. Resten av dagarna skall handla om budget, kapitalavkastning, riskbalans... ja, ni hör själva. Tros fan de behöver lite festligheter sen. Kan man kanske tycka, men mitt gäng älskar siffror så de har redan gått igång på detta kvartalsmötet. Lite sjukt faktiskt.

De mjuka bitarna blir mycket värderingar och hur vi fungerar tillsammans. En del tycker det är lull-lull men eftersom jag är chef så bestämmer jag. Så är det bara.

Imorgon har vi tioårig bröllopsdag - Tennbröllop heter det - och det skall firas under dagarna tre hos moster och morbror i Gävle. Bara bli riktigt ompysslade och må gott. Shoppa lite och ta hand om varandra, skall bli så skönt. Fick besked på att modern och Bengt också kommer farande i sin husbil så det blir fullt på parkeringen. Längesen vi sågs så det ser jag fram emot + att krama om min nya "pappa" förstås :-)

Tennbröllop ja, vilken bedrift. Vi har överlevt alla pessimister och klarat både papper, bomull, läder, blommor, trä, socker, ull, brons och pil (ja, det heter så årsdagarna fram till 10....). Får hoppas vi får leva ihop länge till och även fira kommande fantastiska år med härliga ungar, släkt och vänner!

Puss puss! //Farmskan


Kommentarer
tessan

Det hoppas jag också åsa att vi kommer göra! Älskar dig! Hälsa pappa också =) Pussis

2007-09-26 @ 10:01:43
Ola

Jag visste väl att det fanns en anledning att jag inte skulle med.... Så mycket familj på en gånghade fåt mig helt i gungning! Familjen skall hållas kort!
;-|

2007-09-26 @ 14:07:19
Dampe

ska ni sova mellan mormor och bengan i husbilen då ;)? hehe, nej skojade bara! hoppas ni får det bra, det är ni värda. puss <3

2007-09-26 @ 20:45:05
URL: http://stiffesdotter.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0