Skratta med eller åt??

Ja, det är verkligen frågan vad som är roligast... jag menar rubriken alltså. Naturligtvis är det mest korrekt att skratta med någon och inte åt någon, men ibland kan man bara inte låta bli. Jag skall skänka er trogna läsare av min blogg två otroligt roliga klipp som man både kan skratta och gråta åt.

http://youtube.com/watch?v=fRN2ho2tjp0

Att den tjejen över huvudtaget visar sig igen i rutan, ja visar sig någonstans som helst är för mig en gåta. Jag får kalla kårar bara jag tänker på hur man skulle mått efter en sådan grej... som egentligen är det mest naturliga i världen (i varje fall om bröderna Färm får ha en åsikt, de är ju utrustade med varsitt dubbelpipigt avgasrör allihop...)

http://youtube.com/watch?v=5ApJFkLsxek&feature=bz301

Och så denna tjejen då... att bara hoppa in igen och säga "Ohoj då..." är för mig helt magiskt. Men hon babblar på rätt friskt för att komma i balans, vilket man inte kan klandra stackaren för.

Så håll till godo och tacka er lyckliga stjärna över att det inte var DU //Farmskan


Kommentarer
Morgans fru

Hur går det, blev det någon vadslagningen angående Morgans nya resväg till och från jobbet? Med tanke på att du log så brett när du fick höra att han skulle ta bussen till jobbet numera! Kan meddela (och säkert göra dig besviken) att det går alldeles utmärkt. Inga missade turer här inte, han har kanske hittat ett pendlingssätt som han finner både lugnare och mer "resvänligt". Lycka till med fortsatt bilpendlande till Älmhult...vem är förresten den nya syndabocken?
Ha det bäst!

2007-10-15 @ 11:54:14


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0