TV-kändis

I dagarna två har jag och ett antal av mina kollegor varit på förhandlingskurs. Vi har drillats i den ädla konsten att lyssna på din motpart, spela spelet, känn av signalerna och kom till avslut.

Det hela filmades med videokamera när vi övade och sen spelades resultatet upp på TV-skärmen inför allmän beskådan och betygsättning. Allt kontrollerades - kroppsspråk, uttryck, tics (finns ju en del) och felsägningar. Ingen rolig syn att se sig själv faktiskt... och vad tjock man har blivit! Eller är det filmat med vidvinkel? Nehej....

Inte visste jag att jag kunde låta så tvär och bister och vilken uppsyn sen. Med rynkad panna visade jag motparten att "försök inte komma här med några trix, det här är mitt sista bud..." Han öste väl inte direkt lovord över en sen precis heller utan alla misstag och fadäser kommenterades.

Jag skulle gjort som hemma... med 5 barn och en make har man ju lärt sig ALLT om förhandling. Man lyssnar in argumenten och sen sågar man dom vid knäna och talar om vad som gäller. Det är förhandling det!

//Farmskan


Kommentarer
Grahnskan

jag tycker du har helst rätt syn, bry dig inte om vad dom andra tycker
kram

2007-09-08 @ 11:38:40


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0