Aprilskämt...

Per Gahrton blev friad från rattonykterhet... tingsrätten trodde på hans ord när han sa att han "eftersupit efter olyckan för att han skulle lugna nerverna..." Yeah right! Man blir så förbannad när man läser det så man dör. En normalt funtad man och politiker som representerar folket (eller miljönissarna) som får den kloka idén att "jag super till i bilen innan polisen kommer". Skulle inte tro det va? Måste väl vara ett aprilskämt!

Ett annat aprilskämt råkade vi ut för på jobbet idag. Det var en ekonomi-sida som gick ut med nyheten att "genom en enkel knapptryckning kan du få din skatteåterbäring direkt in på ditt IKEA Family kort. Väl där dubblar vi summan..." Skapade knappast några köer alls till vår kundtjänst. Tack för den!

Imorgon kommer sotaren mellan 8-10 (närmare tidsprecision än så finns inte) och då är ju varje normalt arbetande människa hemma. Blir till att sätta Paps i arbete och låta han vänta in sotaren. Det är skönt med föräldrar som är pensionärer. Tänk vilken nytta man kan ha av dem ändå... kändes inte riktigt så när man var yngre då tyckte man mest att de var pinsamma och i vägen.

image139

Åh, vad skönt det är att vara tillbaka i blogg-svängen igen! //Farmskan

PS! Pia "luft" Jönsson.... vilken tid har du bokat in kexet på lördag?
Det måste vara kriminellt att vara så snygg så jag tror jag får straffa han lite....


Kommentarer
Paps & Babs

Känns bra att ha avancerat från pinsam till hjälpsam.

2008-04-01 @ 21:34:46
Pia Jönsson

Inbokad 14.30 inkl fika! Fast å andra sidan- vem fan bryr sig om fikan!

2008-04-02 @ 08:54:46


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0