Hurra Hurra

Blogg-Pillas make fyllde 50 år idag (eller nej, imorgon) så han är ju fortfarande närmare 40 än 60 som han själv uttryckte det. Tur han kan ha det glada barnasinnet kvar trots sin ålder... Vi hade köpt en motorsåg till honom eftersom Pilla inte önskade honom det, men för att få lugn i bilen så köpte vi presentkort på Ticket också. Vi fixade också lite plåster, om ifall att, till världens händigaste 50-åring.

Öppet hus från klockan 14 stod det och vi var där strax efter... huset redan fullt av folk. Jag hade blivit smått hysterisk. Men Pilla hon bara gled omkring och hade full koll. Buffé med fläskfilé på pinne, marinerad kyckling, små pajer i portionsformar, röror och potatissalld med mera, med mera. Jag beundrar henne att hon orkar... när det finns catering. Jag är helt enkelt för lat...

   Men Grattis än en gång Mange!

Snart dags för nästa Look-a-like... fixar det från Karlstad. Ikväll kommer Bror min, skall bli riktigt kul att träffa honom. Sen imorgon bitti åker jag till modern, vi skall shoppa lite kläder till henne. Det ser jag fram emot!

Ha en skön lördag hörni! //Farmskan

PS! Glöm inte heja på Växjö BK, VMA IK och KDFF idag!!


Kommentarer
Pia Jönsson

Lat. Gissa vad jag sitter på jobbet och äter just nu. 1/2 grillad kyckling 8 tomater (cocktail) 1 fralla. Bara för att jag inte orkade fixa till något ordentligt. Mums en lördag kväll!!
Ha det gott i Karlstad!

2008-04-12 @ 19:38:34


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0