Intervjuer

Har en ledig tjänst i gruppen just nu så det är intervjuer som gäller i veckan. Man vill ju ställa de perfekta frågorna som verkligen får fram personens rätta jag... det är svårt! De säger ju bara saker som man vill höra och man får sällan fram de riktigt ärliga svaren. Nåja, det blir till att gå på magkänsla sen och den brukar jag vara bättre på än själva intervjutekniken. Har i varje fall en kandidat som jag tror mer på än de andra... På fredag måste jag bestämma mig.

Fru Ekdahl var lite krasslig idag, mådde lite tjyvens i magen. Hoppas verkligen inte hon får maginfluensa och smittar hela pendlarbilen för i nästa vecka är det Karlstad igen... eller Sunne skall vi vara i denna gången. Undrar om det stället har något bättre kontakt med yttervärlden, och kanske till och med TV på rummet. Oh, du lyxiga värld! Har i varje fall köpt en ny ljudbok som sällskap i bilen.

Var med lill-sonen och tittade på hans nya lägenhet igår... Kanonläge och en jättetrevlig innergård. Lägenheten behöver målas och  fräschas upp lite men det känns ju som den enkla biten. Ni vet man har ju lite kontakter nu med Bygglovs-gänget... Eller, Nej, det får duga med Fixar-Stiffe. Idag när jag hade kom hem från jobbet hade han redan hunnit tvättat en bil, fräschat upp gräsklipparen (=bytt olja, stift och tändkablar) samt fixat med hunden. Han har då energi så det räcker och blir över... och en vanlig tisdagkväll också! Imponerande. En annan sjunker bara ner i soffan och sluter ögonen.

Kristianstads Damlag vann i söndags premiärmatchen mot Djurgården. Vilket gäng det är... skall bli kul att se hur de klarar sig i Allsvenskan. Stureplans-Johannes syster spelar ju där och hon var i TV-intervju också så nu är ju han också lite känd tack vare det... Här kan ni läsa lite mer om henne och visst är det väl lite kul att hon kallas för "Fritte" med tanke på broderns arbetsområde samt precis som han verkar fixerad vid mat...?

Gissa vem som blev fångad på publikbild?

image147

Lill-sonen i grå mössa... men vem står bredvid? //Farmskan



Kommentarer
Håkan

Åsa, du ska inte vara oroad för att du väljer fel person till gruppen. Som du vet är vi en grupp med ett stort opend mind,enkla,öppna och positiva, många kallas oss bäst:) visst,det finns undantag.

Vad gäller dina funderingar på kandidat så vet jag att det kommer att bli bra. Vad jag menar är, du har ju anställt Ullstorps Torgny och han funkar ju:)

2008-04-08 @ 20:59:38
Frida

När följer du med "lill"-sonen på match?! Jag är inte säker, men tjejen bredvid honom liknar en som heter Madde och spelar i vårt B-lag.. Jag hoppas att min käre bror tar sig hem från huvudstaden för att komma och hejja iaf.. Du har helt rätt, vi är frälsta i mat hela familjen! Hälsningar Fritte

2008-04-10 @ 10:40:55


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0