Ny på jobbet

Även söndagen tillbringades på motormässan. Det var jag och dottern som stod i entrén nu och maken fick representera på konfirmationen. Samma folk även idag (hur man nu kan få för sig att gå på samma mässa flera dagar i rad...). Det är i så fall något som jag missat i kråksången. Trötta i kropp och ben släpade vi oss hem och beställde pizza, maken hade klippt gräs och fixat lite så det satt gott med lite mat.

Hade i och för sig med mig lite pengar ifall vi skulle vilja köpa något gott men eftersom lill-sonen bestämt sig för att glömma jacka och plånbok hos sin bror i Växjö så länsades den plånboken snabbare än snabbt. Han behövde båda köpa mat och tanka bilen (så påpassligt eller hur?) dessutom skulle han på KDFF:s match. De vann över Sunnanå med 3-2 och Frida (Stureplans-Johannes syster) stod som matchvinnare med 2 mål varav ett på straff i 90:e minuten. Go girls! "Nu kan man inte snacka med henne på ett tag" kvittrade han i luren när jag ringde och refererade. Bara avundsjuka!

Idag var första dagen på nya jobbet. Man känner sig rätt vilsen faktiskt... vet inte riktigt vad man skall ta tag i och ställer mest en massa dumma frågor (dummare än vanligt då alltså..). Men det där skall nog lösa sig, ge mig lite tid och mina nya kollegor lite tålamod så skall vi nog snurr på det. En bra dag har det varit i alla fall.

Ett pass på power-platen och sen en provstund på en ny massagebänk hon hade fått hem. Österländsk teknik med stenar som gick längs med ryggraden. Inte särskilt skönt egentligen och man bände verkligen ut och in på ryggraden... Hon påstod dock att det skulle vara skönt om man låg ett helt pass så jag bokade in en tid i nästa vecka. Man kanske blir längre också på kuppen när man tänjer så där? Eller... Ja, jag går då på allt även om jag har långt kvar till Fru Ekdahls peeling-maskin för 3.800 kronor...

image166

Lyset är tänt men ingen är hemma! //Farmskan


Kommentarer
tessan

hej åsis!! vad är det för nytt jobb du har fått? det sa aldrig pappa i telefonen igår... ha det så bra..pussis tessan

2008-04-28 @ 20:45:15
URL: http://tessanfarm.blogg.se
Förälskad Ola

Trodde inte att du var så lättlurad faktiskt..
En samhällets stöttepelare som du som ligger med sten på ryggen och tror det ska hjälpa... Man blir lite rädd faktiskt ;))
Puss

2008-04-28 @ 23:00:20


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0