Stay friends

Är det någon mer än jag som har råkat gå in och söka lite på Stay Friends sidan och sen blivit bombarderad med mail om att än den ena eller andra klasskamraten söker kontakt? Nej, det är väl bara jag som är så korkad. Stay Friends förresten... hur inne är de jämfört med Facebook? Hur som helst så måste man betala en avgift för att kunna kontakta dem tillbaka vilket jag är för snål för. Så nu undrar de säkert varför jag inte svarar på deras påstötningar (vilket jag säkert får äta upp när vi har klassfest i maj).

På väg till jobbet sker nu vägarbeten på två ställen. Man skall invänta lots som tar oss från punkt A till punkt B. Dessutom finns det rödljus som skall reglera att endast ett fåtal bilar kommer med i varje sväng (detta för att skapa så långa köer som möjligt i båda riktningar samt låta alla missa anslutningar och jobbtider). Problemet är nu att ingen bryr sig om rödljusena utan bara följer efter lotsen vilket gör att kön på ena hållet växer sig flera mil lång innan någon kyckling bangar ut och stannar.

Ullstorps-Torgny trotsade ljuset och hängde på mot rött... Go Togge! Nämnas bör att han idag skjutsade oss i Yarisen. Ni vet den bilen som har så stark motor att när man tutar så sackar motorn ihop... och hastighetsmätaren har de justerat så att man skall tro att man håller 110 när man i själva verket har en topphastighet på 70 km. Allt för att hålla ägarna på gott humör.

Såg en kul grej om att som chef göra misstag på jobbet...

JAPAN: En underställd tar genast på sig skulden av stolthet och vördnad av sin chef.

NORGE: Han skyller genast på en underställd som inte begriper bättre än att erkänna sig skyldig.

ITALIEN: En underställd gömmer undan alla bevis men behåller dem för att få kontroll över sin överordnade i all framtid.

SVERIGE: De underställda tävlar om att vara den som först anger honom.

USA: Han kommer att ta på sig skulden så fort han har skrivet kontrakt med förlag och tidningar rörande ensamrätten till artiklar och memoarer.

TYSKLAND: Han får behålla sitt jobb men deporteras till en filial i England och där naturligtvis bli underställd en engelsk chef.

RYSSLAND: Om chefen begår ett misstag så har han ännu inte lärt sig att delegera.

Tänk om man ändå vore boss i Japan... //Farmskan



Kommentarer
Elin

vadå boss i japan? så är de väl på ikano med ;)??

2008-04-24 @ 16:47:51
URL: http://stiffesdotter.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0