Stolps...

Huvudvärk, huvudvärk, huvudvärk... hur många tabletter jag än tog så blev det inte bättre. Man går som i en dvala hela dagen liksom. Kanske åska på gång, vad vet jag. I övrigt en dag med mycket överraskningar på jobbet... både Mamma Mu och Babsan sa upp sig för att börja på nya jobb. Vem skall nu överta deras roller på julspexet?? Vi får nog ha en audition.

Var uppe en sväng hos Manne och fikade, vilket alltid är trevligt. Man bor så nära och ändå så tar man sig inte tid att sticka inom.. Hon hade bakat en jättegod äppelkaka till kaffet. Cyklade dit så jag kunde smaska i mig den med gott samvete. (Ja, du läste rätt Grahnskan... Jag cyklade!)

Nu ikväll kom Nisse och Rita med sina två inneboende Litauer hit för att räkna på vårt altandäck på framsidan. På fredag skall de börja bygga, skall bli jätteskönt när det är klart. De kan ju ingen svenska och knappt någon engelska heller så det är påhittade svengelska ord som gäller. Nisse är makalöst duktig på det... han har kommit på ett knep där man bara sätter ett s efter det svenska ordet. Att man inte bröt ihop av skratt. Vad sägs om nya ord som: Stolps, Altans, Knaggs, Planks, Pluggs... Gissa om han skall bli vår guide i Paris!

Imorgon är det Valborg och vi skall ner till Pia o Jan(a) på ärtsoppa och punsch. Ser fram emot en rolig kväll med mycket skratt. 

Tur man inte är allergisk mot baljväxter... //Farmskan

PS! Hoppas allt går bra imorgon Pilla! Tänker på er!


Kommentarer
BloggPilla

tack vännen dina tankar värmer. Du tänk om soppan är gjord på baljärtor haha. Ha en trevlig valborg, den blir säkert gladare än min. Usch jag bävar för detta. Kram

2008-04-29 @ 22:29:07
URL: http://[email protected]
Macke

ha ha, jag hade inte kunnat hålla mig när det var språkdags. Fy fan

2008-04-30 @ 07:18:15


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0