Toarullar

Om riksdagen säger ja till könsneutrala äktenskap så är en gräns passerad. Det tycker riksdagsmannen och kristdemokraten Lennart Sacrédeus från Mora. Han menar att det i förlängningen kan leda till att det blir ok med kärleksförhållande med barn och djur...

Detta stod att läsa i dagens Kristianstadsblad och var hämtat från ett inlägg ifrån TV-programmet Agenda. Vad är det med folk egentligen. Rösta inte på kristdemokraterna! Jag tycker det är skrämmande med så skeva åsikter... snacka om tunnelseende. Ibland när man läser artiklar så hickar man till... nästan lika udda åsikt som den att en av Teletubbisarna var homosexuell och därför skulle inte barnprogrammet få sändas.

Oj... nu blev bloggen politisk helt plötsligt också!

Har ni tänkt på en sak, att pappen inuti toarullar tenderar att bli större och större men att det samtidigt är mindre och mindre papper på varje rulle. Köper du mjuka goa Lambi så är det typ tjugotvå drag på rullen innan den är slut. Stor papprulle innebär också att den inte sitter lika stadigt på hållaren.

Vissa viker ihop papperet snyggt och prydligt innan det används, andra skrynklar bara ihop det. Det kan ha sin betydelse för valet av toapapper. Viks papperet ihop är det bra om det är lite starkare, medan den som bara skrynklar ihop biten gör det bäst med ett mjukare papper. Enligt en undersökning som gjorts av tillverkaren Edet, är 71 procent av svenskarna vikare, medan 29 procent skrynklar ihop papperet. Vilken grupp tillhör du?

Usch... ett riktigt skitinlägg //Farmskan

Veckans look-a-like:

  


Kommentarer
frida

Detta hade vi ju en vetenskaplig undersökning om i Alvesta, när vi hade kvartalsmöte. Kommer inte riktigt ihåg hur fördelningen var, men det är ju ganska lätt att lista ut vilka som är skrynklare och vilka som är vikare. Intressant!

2008-04-02 @ 19:18:58
Elin

vad ska de vara bra för att vika WC pappret? herregud! :P

2008-04-03 @ 18:17:52
URL: http://stiffesdotter.blogg.se
Samba Ola, snart frusen Ola

Klart man skrynklar!!
Inte konstigt att ni far handla ny rullar hela tiden.. Stiffe "halvrullevargang" Farm bor ju dar..
Ses snart...:-(

2008-04-04 @ 01:59:37


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0