Vårsol o värme

Jobbat hemifrån idag eftersom jag hade en massa pyssel och administration. Det är alltid enklare när man får sitta i sin ensamhet och beta av sånt. Ute har vårsolen lyst och det har varit riktigt skönt väder. Bror min är på väg hem till kylan igen efter sex veckor i Brasilien och han lär väl frysa något förstås. Han har dessutom önskat sig mjölk, falukorv och skogaholmslimpa så det får man väl fixa imorgon förmiddag.

Dottern kom hem vid 3, så vi gick en sväng med hunden. Hon var på strålande humör eftersom hon skulle på dejt ikväll. Önskar lycka till baby! Det är roligt med ungdomar, det mesta i livet kretsar liksom kring dem på något magiskt sätt. Kommer ihåg när lill-sonen bodde hemma, han hade en förmåga att få alla att springa på hans order. Ljuga som en borstbindare har han också varit fenomenal på. Ibland satt man och väntade på träningarna och han masade sig ut i lugn takt, helt oberörd av att man kanske inte ville sitta där hela sin kväll och vänta. Fick sen han vänta i tre minuter hann han ringa typ fem gånger och fråga var man var.

Blev påmind om det när jag läste Zits idag:

image143

Ikväll har jag dessutom haft ett pass på power-platen så sen kunde jag äta en god pizza utan att skämmas. Eller var det inte så man skulle göra kanske?? Dessutom lite vin så nu kan fredagsstämningen snart infinna sig. Imorgon är det Hus&Hem-mässan och... fika med Matte snickare.... Han har tydligen haft ett förhållande med Kayo sa de på jobbet (som vet allt...) och hon måste ju typ vara mycket äldre än honom så kanske, kanske, kanske.... eller nej, förmodligen inte.

Men drömma går ju, eller hur? //Farmskan


Kommentarer
Elin

om du tar med honom hem kan han få sova på min soffa :)

2008-04-05 @ 13:14:50
URL: http://stiffesdotter.blogg.se
Manne

Elin...min soffa är större än din:-)

2008-04-05 @ 16:36:47


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0