Krösamaja

Eftersom vi just nu är barnvakt till Ebba (9) när kärleksparet är i Köpenhamn så tyckte vi att vi kunde göra slag i saken och åka till Barnens Dag. Snål som man är så ringer man då sin kära kusin och ber henne sätta upp oss på VIP-listan... ha ha ha. Tack Pia!! En bra dag med uppträde, ponnyridning (inte jag för så stora hästar finns inte....), karuseller och glass. Sist men inte minst gick ju dotterns kompis modevisning med sin lille Elias, 6 månader. Hur söt var inte han då!!



Pia bjöd på fika och berättade en underhållande historia ifrån deras minisemester till Skagen. En bussresa med en massa glada människor som Jan(a) snabbt lärde känna och som Pia sen fick lyckan att underhålla resten av veckan. Ha ha ha... Du är för rolig!

Man är rätt trött efter en sådan dag... Och Jan(a), det är ett fantastiskt arrangemang och jag hoppas ni får många besökare till imorgon. Han bad mig också nämna att "spåren i marken är från barnens fötter när föräldrarna asar dem hemåt".

   Tack för en bra dag go vänner!!

Maken hade gjort pizza när vi kom hem och nu ligger vi och häller oss i vars en soffa och skall snart ta fram godisskålen. Egentligen skulle jag vilja vara med på en blind-date som går av stapeln i kväll men jag får väl nöja mig med att få ett litet referat senare...

//Farmskan

PS! Igår på bröllopet stod minsta flickan Tilde och förundrat tittade på Broderns hår (=helt skallig): "Ola... varför är ditt hår så litet?" Alla dessa svåra frågor...
PS2: Grattis Ida på din bröllopsdag idag!! Hoppas allt gick bra och stort lycka till!
PS3: Grattis Jennie till din lille gosse! Vilken sötis



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0