Sista skälvande...

timmarna återstår nu av årets sommarsemester. Tre härliga veckor med fantastiskt väder har det varit (något för varmt för min smak dock). Har precis gått en rask promenad med Manne och fått snacka lite skit och sen åt vi en god middag... bara vi tre musketörer. Nu har nämligen alla sommargäster, barn, besökare, födelsedagsfirare, grannar med flera åkt hem så nu är det tillbaka i vanlig ordning igen. Jag, maken och dottern.

Håller på med vars en minnesbok till barnen som de skall få i julklapp så jag har varit nere och rotat i minnenas arkiv i källaren efter gamla brev, teckningar och foton. Hur kul som helst!

Inatt ringde lill-sonen klockan 02.34 bara för att skrika mig i örat... hur glad blir man?? Sen kunde jag inte somna om utan låg och vände och vred mig i timmar. Det är sådana stunder man funderar över ordet respekt... eller??



//Farmskan


Kommentarer
elin

om man inte har respekt för dig fru färm... så är man illa ute ;) finns nog varken ord eller beteende som kan visa hur mycket man älskar dig! <3 du är bra bättre bäst. glöm inte de, att du är värdefull!

2008-08-03 @ 19:07:25
URL: http://stiffesdotter.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0