Glömde ju...

Jag glömde ju berätta för er om Dotterns "partaj" i fredags. Nu i kommande studenttider så är det mycket olika jippon och festligheter som skall besökas. Fredagen var bokad till en fest på stan med "black & white-tema". Utrustad med en lånad kodräkt ifrån jobbet skulle hon bege sig ut på stadens gator. Lätt mobbad av sin äldre bror för detta så slutade det med att hon gick ut, endast iförd komössa.

Innan på kvällen hade hon hunnit med både att göra ett juluppträde på ålderdomshem samt en intensiv innebandymatch... vilket gjorde att hon var hyfsat speedad när hon åkte iväg. Vi såg faktiskt redan då vart det barkade hän (även om man oftast talar för döva öron...). Ni vet typ "ta det nu lugnt nu... drick inte för mycket" återgäldas med en hopplös blick från värsta speedade partymonstret. Fest, fest, fest!!!

Jag kan säga att jag hörde när hon kom hem.... och jag hörde också hur hon tog sig ner för källartrappen... och hur hon försökte klä av sig snabbt som tusan för att komma i säng. Det var bara det att på sängen låg nytvättad tvätt, diverse papper, väskor och annat.

Klockan är här 11.00 på lördagen:



Tydligen var hon varm om fötterna...

Chokladasken som hon gav oss i fredags var dessutom tömd på sitt innehåll förutom två bitar som hon sparat åt oss... hon tar verkligen ansvar för vår vikt. Ha ha ha

Visst kan man bara älska sina barn... i lust och nöd! //Farmskan

PS! Jag har lovat henne att inte skriva om detta på bloggen så var snälla och tala inte om det...



Kommentarer
Världens bästa Olséns

Tänkte bara berätta att vi nu har utfodrat pensionärerna på Gästis. Julbordet var fint. Idag skulle det inte drickas vin dock..

Mätta blev dom och julmusten till smakade bra!

Pappa sa att dom slapp köpa en korv i Rinkaby på vägen hem..

Kram på er, och slå i grytlock inne hos "fylle-Elin" från oss..

Kramis

2008-12-07 @ 18:48:06
toja

HAHAHAHAHAHAHAHAHA!

2008-12-08 @ 14:32:19


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0