Hygrostat sökes

Jonte var i högform idag... det är ett tillstånd som alltid roar oss i bilen. Han har ju en förmåga att få till saker och ting så att allting låter roligt. Idag var det en lång utläggning om att "fläkthelvetet i badrummet luktade bränt". Den gick visst inte att stänga av och så undrade han om det fanns något relä... nja, snarare en hygrostat menade Ullstorps-Torgny (som ju faktiskt jobbat i fläktbranschen...). Skall bli kul att höra hur det där gick på måndag. Bråttom hem hade han i varje fall och det måste ju vara besöket av svärmor som drog.

Vi fick också reda på att hans drömkvinna var Sissel Kyrkjebø.
- Är hon snygg undrade Torgny?? Är det inte hon som spelar nyckelharpa....
- Nej, för fanken det är Åsa Jinder

Så här har ni lite bilder för att reda ut begreppen. Visst fasen är hon snygg Jonte!

   

Visst är det väl så att julkalendrar nuförtiden inte är lika bra som när man själv var liten... Teskedsgumman, Albert & Herbert, Sunes jul... Nu är de mest konstiga tycker jag. Satt och blev helt nostalgisk när jag hittade hela Sunes Jul på You Tube... kanske så att man skall önska sig denna som DVD. Eller nej...

Jubileumslunch idag på herrgården... Ört- och vitlöksmarinerade vildsvinsmedaljonger med kantarellsås... Sjukt gott! Och så blåbärspaj till dessert. Sen mådde man som en prins! Annars idag har jag varit både fotbollsbas och terapeut på jobbet. Vilket lag vi är! Vi har till och med en egen massör, Maria, som hjälpte mig att knåda bort ischiasvärken... Borde vara löneförhöjning när man tvingas knåda chefens ända... eller vad säger ni. Vet i fasen om jag hade velat göra det för pengar... ha ha ha.

Ha en skön fredagkväll! //Farmskan

PS! Är det en julskiva??


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0