Klassiskt citat

Näst sista dagen på år 2008... magiskt. Idag skall jag nämligen sitta limmad vid datorn och göra klart (nåja, åtminstone göra så mycket jag bara hinner) av mina tentor. En är nästan klar och den andra är, tyvärr, inte påbörjad ännu... men lik förbannat måste de vara klara bägge två den 14 januari. Ångest!

Och så nyårsafton imorgon. Skall firas ute i Torsebro hos Nisse och Rita... ser jag fram emot faktiskt. Manne skall också följa med... hon hör ju så att säga till familjen. Framförallt så är det ju lugnare där ute med alla smällare och så än hemma i kvarteret. Mitzan är sjukt rädd och det är en jättejobbig tid just nu. Hon vägrar ju gå ut i stort sett annat än på morgonen. Hör hon ett skott så drar hon iväg hemåt som en löning... Maken försöker ibland få med henne på en kvällsrunda och det börjar med att man får knuffa ut henne genom dörren, sen sätter hon sig direkt på rumpan och lägger tassen över kopplet. Ser jätteroligt ut. Vill man tvinga henne att komma med och försöker dra i kopplet så hoppar hon på tre ben men vägrar ta ner tassen från kopplet. Jäkla hund till att vara envis.

Har bokat biljetter till Dansbandsgalan på Magasinet... ha ha ha. Scotts och Larz-Kristerz skall spela non-stop. Skall faktiskt bli riktigt roligt att gå ut och dansa, rätt länge sen nu. Hoppas på mycket folk man känner så man slipper sitta hela kvällen.

Avslutar dagens blogg med ett klassiskt citat ifrån Zlatan:
"Min mamma är muslim, min pappa är katolik. Och jag, jag är Zlatan. Fri!"

Ge mig styrka... nu pluggar vi!  //Farmskan


Kommentarer
Världens bästa brors fru =)

Nu är det inte mycket grönt kvar kan vi berätta!!



Härligt härligt!!



O & M

2008-12-30 @ 18:12:05
BloggPilla

Vi önskar dig och din familj ett riktigt Gott nytt år, skall försöka dra ner på tempot lite, för jag fick inga extra timmar av tomten:)

Snart återupptar jag min blogg igen:)

2008-12-30 @ 22:23:34
URL: http://[email protected]


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0