Lucia

Hade en riktigt trevlig kväll igår med våra gamla orkesterkompisar. Glögg, julbord, gröt och julklappar.... och som avslutning blev det i vanlig ordning en massa sång och musik. Allt från Creedence till Frälsningsarmén avverkades fram emot småtimmarna... hoppas grannarna gillar oss idag. Jag och maken hade ingen tur alls i julklappsspelet, vi fick nöja oss med en påse Twist, men det är ju som alla säger, roligare att ge än att få. Eller? 



Kom i säng ganska sent så det fick bli sovmorgon idag. Åt inte frukost förrän vid 10-tiden när lill-sonen och Madde kom och hälsade på. Lite rester från gårdagen satt som en smäck. For sen in till stan för att handla en kungsgran... fatta att de kostar 360 kronor!! Helt otroligt... Men vi hittade en fin till slut (även om jag hade lite svårt för att bestämma mig). Ni vet det där med gran är väldigt viktigt! Minns en jul när vi, eller jag, var så missnöjd med granen att jag klädde den lille-julafton och slängde ut den juldagen... Jag kunde liksom inte se på den utan att lipa.

13 december idag och dottern har gått lucia nere på caféet i Brösarp. Det smakade gott med lite kaffe och lussekatt när vi satt och avnjöt sången. Jätteduktiga var ni tjejer!



Några julklappar till har det blivit idag... men imorgon är det rally!

Ha en skön lördag! //Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0