Minstingen blir 16

Idag fyller vår yngsta dotter 16 år - stort GRATTIS till dig Hanna!



Hoppas du får en trevlig fest med alla dina kompisar ikväll

Jag har fått en utmärkelse - en bloggutmärkelse. Det är tydligen något som snurrar runt just nu där man skall nominera bloggar som man tycker om att läsa. Min kom från stora dottern och hade följande motivering:

Styvmamma Åsa:
Tack för din blogg som är guldvärd =) Alltid lika skoj att följa din blogg, speciellt skoj var det när jag befann mig på Madeira.





Tack älskling. Kul att du tycker om den. Så nu skall jag nominera och dela med mig av några av mina favoritbloggar som jag följer. De ger mig både lite tankar, glädje och inspiration och jag hoppas att ni också kan hitta en favorit här:

En järnladys dagbok
Detta är en blogg som jag känner igen mig själv mycket i. Hon skriver bra och har tankar och funderingar som påminner mycket om mig själv. Om jobb, liv och familj... och framförallt inget ytligt modetjafs.

Babiantuttar
En rolig, lite småfräck blogg som ger en dagens dos av fnitter. Korta och kärnfulla inlägg samt att även hon har en make som förgyller bloggen...

Ett bultande hjärta
En blandning av glädje och sorg, tonårsbarn och att vara singel. Mycket bra!

Ord av Jerry
En blogg som både har åsikter rent allmänt men som också bitvis har inlägg där han lämnar ut sig själv väldigt mycket.

Git Emanuelsson
En kollega som skriver ungefär som mig själv... om livet i allmänhet och familjen i synnerhet. Uppdaterar sin blogg väldigt sporadiskt men ibland smäller det till....

Sen följer jag ju även ungarnas bloggar, kul att se vad som pågår (= nutidens spioneri). Deras bloggar är ju alltid ganska kaotiska precis som ungdomars liv är i sig själv. Upp och ner, glädje och sorg och så en himla massa ord och förkortningar som en annan gamling ibland har svårt att förstå... men tappert försöker.

Just nu sitter jag helt själv... Modern och Stor-sonen har farit hem precis och maken och Dottern är i Torsebro och övar inför sin konsert... Lugnet är återställt och även om det inte är direkt jobbigt att ha folk omkring sig så är det ändå skönt när det är som vanligt igen. De tre musketörerna är åter själva!

Sitter just nu och funderar på era utmärkelser för 2009... på tisdag eller onsdag dyker de upp på bloggen. Den som väntar på något gott vet ni...

Kramar!  //Farmskan


Kommentarer
Git

Tackar för den fina utmärkelsen! Jag ska se till att det smäller till lite oftare på den.

Jobb i morgon i hela två dagar. Sen är det till att fira in det nya året med gänget!

Kram på dej.



Git

2008-12-28 @ 20:15:01


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0