Mrs Bean

Kundbesök hela dagen idag... tog en sväng med dem i IKEA Museum genom tiderna i samband med att vi käkade lunch. Där kan man se hur vardagsrummen var möblerade från 1950 och fram till nu. Världens nostalgitripp!

Annars är det ju onsdag och därmed skoldag, och nu är det bara en gång kvar innan jullovet... skall bli riktigt skönt. Det är en ganska stor tenta vi jobbar med nu. Organisationsstruktur på CSK... tungt, tungt, tungt. Inlämning den 14 januari av både denna och en individuell tenta så man behöver verkligen ledigheten till att plugga.

Idag hade vi i vårt lärteam åtminstone lite mys med glögg, pepparkakor och lussekatter



Skjutsade Jonte hem efter jobbet och sa till honom att jag skulle bara svänga inom McDonalds och köpa en hamburgare som jag kunde ha med mig till skolan. Kör väl fram i drive-in filen och rullar ner rutan... där bak! Hörde hur hon där ute försökte komma i kontakt med mig men innan jag lyckades få kläm på det hela så hade både jag och Jonte brustit ut i ett hysteriskt anfall och sen kunde man ju inte beställa bara för det. Snacka om Mrs Bean!

Och nu är det kväller igen och jag har precis sett säsongsavslutningen av Greys Anatomy... skitsur är jag också. Denna bra serie har nu förvandlats till något konstigt, paranormalt program där döda personer kommer tillbaka in i handlingen. Jag hatar sånt!! Skärper de inte till sig så mister de en tittare.

Sov gott nu... //Farmskan

PS!! Stort grattis till dig, söta Tessan, som fick jobbet på Eniro!



Kommentarer
Tessan

Tack!!

2008-12-11 @ 01:30:56


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0